Yerli üretime düşük kredi

Banka, otomotivde yerli üretime destek olan taşıt kredisi kampanyasına traktörü de ekledi. Yüzde 0,49-0,69 oranlı düşük faizli traktör kredisi, anlaşmalı markalardan sıfır kilometre alımlarında geçerli olacak.

Haberler 17.10.2019 - 09:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

VakfBank, otomotivde yerli üretimi desteklemek amacyla uygulad tat kredisi kampanyasn traktör kredisiyle geniletti.

VakfBanktan yaplan açklamaya göre, anlamal markalardan sfr kilometre traktör almlarnda yüzde 0,49-0,69 bandnda deien faiz oran uygulanacak. 100 bin TL üst limitli traktör kredisi, 5 yl vadeli, ylda bir ödemeli olacak.

Açklamada görülerine yer verilen VakfBank Genel Müdür Yardmcs M. Lütfü çelebi, VakfBank olarak özellikle deer üreten, bunu da yerli kaynak kullanmyla salayan her kesimin yannda olduklarn belirterek, Bu sebeple tarm sektörü de stratejik alanlarmzdan biri durumunda. ifadesini kulland.

VakfBank olarak çiftçinin yannda olmaktan mutluluk duyduklarn aktaran çelebi, Tarm sektöründe faaliyet gösteren üreticilerimizin, çiftçilerimizin Türkiye ekonomisi açsndan hayati önem tadn düünüyoruz. Devreye aldmz bu kampanyamzla isteyen çiftçilerimiz anlamal yerlerden yerli üretim traktörlerini, çok uygun faiz ve ödeme seçenekleriyle bankamzdan alabilecek. Ylda bir kez ödeme imkan sunduumuz çiftçiler, kredi ödemelerini hasat zamanlarna göre ayarlayabilecek. deerlendirmesinde bulundu.

- u an 200 binden fazla çiftçi müterimiz var

VakfBank olarak tarm bankacl kapsamnda sunduklar hizmetlerin traktör kredisi ile snrl olmadna iaret eden çelebi, son 5 yl içinde çiftçiler için 30dan fazla ylda bir ödemeli kredi, TMO Kart, TARSM, Mobil ube ile masrafsz ilem gibi çok sayda ürün ve hizmet gelitirdiklerini bildirdi.

çelebi, bunlar içinde TarmKartn ayr bir öneme sahip olduunu vurgulayarak, unlar kaydetti:

çiftçilerimizin TarmKart ile ayrca gübre, yem, mazot gibi her türlü tarmsal girdi almlarn, 6 aya kadar faizsiz kredi ile karlama imknlar var. çiftçilerimiz TarmKart ile Petrol Ofisi, Tarm Kredi Kooperatifleri, Pancar Kooperatifleri, TAR, yem ve gübre bayileri gibi 5 binden fazla anlamal marka ve kurulutan faydalanabiliyor. Bu kartn tüm banka ATMlerinde nakit kredi çekmek için de kullanabiliyor. Elektrik, telefon, Ba-Kur borçlar da bu kartla ödenebiliyor. TarmKartta dosya masraf veya yllk kart ücreti gibi isimler altnda herhangi bir masraf da almyoruz. Kart bavurusunda bulunan çiftçilerimizin talebini 5 dakika içinde sonuçlandryoruz. çiftçilerimiz, kefilsiz ve ipoteksiz annda verdiimiz kart, o gün kullanmaya balayabiliyor. VakfBank olarak yaz-k çiftçimizin yanndaki güç olduk, köy köy gezdik. Bu çalmamz meyvesini verdi, çiftçilerimiz TarmKart sevdi. u an 200 binden fazla çiftçi müterimiz var.

Ana Sayfaya Git