Ziraat Bankası’ndan müşterilerine iki yeni hizmet!

Ziraat Bankası, hem ülke ekonomisine katkı sağlayan hem de müşterilerine enflasyon karşısında yüksek getiri sağlayan ürünlerine iki yeni ürünü daha ekledi.

Haberler 23.04.2019 - 09:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yatrmlarn Türk Lirasnda deerlendiren ve deerlendirmek isteyen müteriler için Türk Liras tasarruflarnda sabit faiz oran korumasnda yüksek getiri salayan Enflasyona Endeksli-Faiz Korumal Mevduat Hesabnn yan sra, anaparasn enflasyon karsnda reel olarak korumak isteyen müterileri için de Enflasyon Korumal (3 Aylk Dönem ve Yllk Getirili) Mevduat Hesab ürünlerini uygulamaya ald.

Konuya ilikin olarak açklamalarda bulunan Ziraat Bankas Genel Müdürü Hüseyin Aydn, Bankalarn, asli görevi tasarruflarn doru alanlara yönlendirilmesinin yan sra ülkenin tasarruf tabannn da geliimine katk vermektir. Sunduumuz ürünleri çeitlendirerek müterilerimizin ihtiyaçlarna çözüm salamak da görevlerimiz arasndadr. Biliyoruz ki birikim ve tasarruflarn enflasyona kar korumak için dövizde tutan oldukça önemli sayda müterimiz var. Ülkemizde tasarruflarn TL ile yaplmasn salamak için bundan sonra da ürünlerimizi gelitirmeyi sürdüreceiz. Bu kapsamda müterilerimizin TL mevduat birikimlerini desteklemek için iki yeni ürünümüzü hayata geçirdik. Bu ürünler; Enflasyona Endeksli-Faiz Korumal Mevduat Hesab ve Enflasyon Korumal (3 Aylk Dönem ve Yllk Getiri Ödemeli) Mevduat Hesabdr.

Enflasyona Endeksli-Faiz Korumal Vadeli Mevduat Hesab

-Açlnda sabit getirili vadeli mevduat faiz oran taahhüt ediliyor. Vade sonunda taahhüt edilen faiz oran, yllk enflasyona eklenecek ilave oranla oluan (Yllk TÜFE art ilave oran) yeni faiz oran ile karlatrlyor. ki oran arasnda yüksek olan faiz oranndan hesaba faiz iletiliyor. Böylelikle müterilere Türk Liras yatrmlarnda garantili yüksek getiri salama ve enflasyondan etkilenmeme imkan sunuluyor.

-Vade süresi içerisinde hesaptan para çekilmesi durumunda vade bozulmuyor, vade sonunda hesapta kalan tutar üzerinden faiz ilemeye devam ediyor.

-Yeni vadeli mevduat ürününün vadesi 92-370 gün aralnda belirlenebiliyor.

Enflasyon Korumal Mevduat Hesab ile;

-Müterilerimize gerçekleen yllk enflasyon oranna eklenecek bir getiri ile toplamda enflasyonun üzerinde bir getiri imkan salyoruz.

-366-370 gün vade ile açlabilecek bu hesapta 3 ayda bir gelir ödemesi seçenei de sunuyoruz.

Enflasyon Korumal (3 Aylk Dönem ve Yllk Getiri Ödemeli) Mevduat Hesab, anaparasn enflasyon karsnda reel olarak korumak isteyen ve faizli bankaclk ürünlerine kar hassasiyeti olan müterilerimizin de birikimlerini deerlendirebilecei bir ürün dedi.

Ana Sayfaya Git