2 yıl sonra ziyarette

Veysel Karani'nin 59. kuşaktan torunu Barış Samir: "Cuma günü saat 10.00'da yapılacak duanın ardından Hırka-i Şerif'e vatandaşlarımızı ziyarete almaya başlayacağız. Yalnız burada vatandaşlarımızdan önemli bir ricamız var. Vatandaşlarımızdan görevlilerin uyarılarına tam olarak riayet rica ediyoruz"

Haberler 20.04.2022 - 00:47 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

HABER MERKEZ

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri nedeniyle 2 yldr kapal olan Hrka-i erif, cuma günü ziyarete açlyor.

Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammedin(S.A.V) Veysel Karaniye hediye brakt Hrka-i erifin muhafazasn üstlenen 59. kuaktan torunu Bar Samir, Kainatn efendimizi Peygamber Efendimiz Hz. Muhammedin mübarek emaneti Hrka-i erifi ramazan ay bandaki koronavirüs vaka saylar nedeniyle ziyarete açmama karar aldklarn hatrlatt.

Vaka saylarnn dümesiyle ramazan sonu olsa da Hrka-i erifi ziyaret ettirmek istediklerini belirten Samir, 2 yldr koronavirüs salgn nedeniyle kapal olan Hrka-i erifi yeniden ziyarete açmak için stanbul Valilii ile görüme içerisindeydik. stanbul Valiliinin de desteiyle bu sene 22 Nisan Cuma gününden 29 Nisana kadar Hrka-i erifi vatandalarmza 2 yln ardndan ziyarete açmaya karar verdik. diye konutu.

Samir, bir hafta da olsa vatandalarla Hrka-i erifi buluturmann önemli olduunu dile getirerek unlar söyledi:

Cuma günü saat 10.00da yaplacak duann ardndan Hrka-i erife vatandalarmz ziyarete almaya balayacaz. Yalnz burada vatandalarmzdan önemli bir ricamz var. Vatandalarmzdan görevlilerin uyarlarna tam olarak riayet rica ediyoruz. çünkü bu sene Kovid-19 salgnyla ilgili cami içerisinde bula olmamas adna ziyareti daha tedbirli olarak yaptracaz. Vatandalarmzdan da bu tedbirlere yüzde 100 riayet etmelerini istirham ediyoruz. Hrka-i erifi yeniden ziyarete açtmz için çok mutluyuz. Hastaln seyri baya hzla dütüü için bir hafta da olsa vatandalarmzn ziyaret etmesini istedik. Sa olsun stanbul Valiliimiz de destek veriyor. Biz cuma günü kavumay bekliyoruz.

Ana Sayfaya Git