Altındağ tesisleri İHL'lileri ağırladı

Altındağ Dinlenme Kompleksi, Ensar Vakfının Kitap Kafe Projesi kapsamında Şehit Halit Gülser İmam Hatip Lisesi öğrencilerini ağırladı. Restoranda ikram edilen yemekleri tadan öğrenciler, kompleks alanındaki kırda gezinerek, piknik tadında bir gün geçirdi.

Haberler 02.10.2019 - 10:03 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ortaokul ve lise çandaki gençlerin kitap okumasn tevik amacyla düzenlenen Ensar Vakf Diyarbakr ubesinin Gençlik ve Spor Bakanl tarafndan finanse edilen Genç Ensar Kitap Kafe Projesi kapsamnda yüzlerce örenci kitapla tanmaya devam ediyor.

ÖRENCLER PKNK TADINDA BR GÜN GEçRD

Diyarbakrda bu yl 7cisi düzenlene Kitap Fuarn proje kapsamnda gezen ehit Halit Gülser mam Hatip Lisesi örencileri daha sonra Altnda Dinlenme Kompleksinde muhteem bir gün geçirdi.Buradaki restoranda usta açlarca piirilen yöreye has yemeklerden tadan örenciler, kompleks içindeki krda gezindi ve oyun oynad. Piknik tadnda bir gün geçiren örenciler, Altndadan memnun ayrld.

Etkinlie ilikin bilgi veren ehit Halit Gülser mam Hatip Lisesi Okul Müdürü Mehmet Zekeriyya Erdem, bu tür etkinliklerin örencilerin motivasyonunu armasndaki önemine vurgu yapt.

STK VE OKUL BRL çERçEVESNDE ÖRNEK BR çALIMA

Erdem, Ensar Vakf Diyarbakr ubesi Genç Ensar Kitap Kafe Projesi kapsamnda ehit Halit Gülser mam Hatip Lisesi örencilerimizle bir piknik etkinlii düzenleniyor. çocuklarmz için farkl bir etkinlik olunca hem çocuklarmz sevindiriyor, hem de çocuklarmzn motivasyonun armas noktasnda faydal oluyor. bizlerde Ensar ile kardelik duygusu içerisinde böyle bir etkinliin içinde yer alarak, sivil toplum kurulularnn da okullarmza katklarn sunduklarn görüyoruz. bu hem bizim için faydal hem de gençlerimiz için gerçektende sevindirici bir ey. ayn anda STK ve okul ibirlii çerçevesinde örnek bir çalma hakikaten. dier STKlara örnek olur inallah. temennimiz odur ki tüm örencilerimize böyle güzel etkinlikler yaplsn. gençlerin geleceine bir k olsun. Diyarbakrmzn böyle güzide örencileri Ensar Vakfnn bu güzel bulumasyla çocuklarmz böyle güzel bir dinlenme tesisine geliyorlar. ayrca yakndaki kitap fuarn da gezmi olduk. Emei geçenlere teekkür ediyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git