Anlamlı hediye

Diyarbakır Umut Kervanı, mübarek ramazan ayı içerisinde kendilerini aracı kılarak ihtiyaç sahibi ailelere yardım eden hayırsever esnafa, Kur’anı Kerim hediye etti, plaket takdim etti.

Haberler 13.07.2018 - 11:28 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Umut Kervan, yapt ayni ve nakdi yardmlarla ihtiyaç sahibi ailelerin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Son olarak ihtiyaç sahibi 2 bin 312 aileye, 225 bin 956 TL tutarnda yardm yaptklarn açklayan Diyarbakr Umut Kervan, bu kez hayr sahiplerini de unutmad.

Dernek, mübarek Ramazan ay içerisinde kendilerini arac klarak ihtiyaç sahibi ailelere yardm eden hayrsever esnafa, Kuran Kerim hediye etti, plaket takdim etti.

UMUT KERVANINA ANLAMLI HEDYE

Diyarbakr Umut Kervan Bakan ahin Elelçi Bizleri arac klarak ihtiyaç sahiplerine yapm olduklar yardm ve desteklerinden dolay hayrsever esnaf kardelerimizden Allah (Celle Celaluhu) raz olsun. Göstermi olduklar bu duyarllk nedeniyle kendilerine, içinde muhafazal Kuran Kerim bulunan plaket vermeyi uygun gördük. Rabbimizin izni ve inayetiyle bizler, sadece Ramazan aynda deil inallah yln 12 aynda ihtiyaç sahibi aileleri unutmayacaz. Gücümüz ölçüsünde bu ailelere yardmda bulunacaz. eklinde konutu.

Elelçi u anda derneimize kaytl 10 binin üzerinde bavuru var. Dolaysyla tüm bu ailelere yardm etme ve el uzatma noktasnda yetersiz kalmaktayz. Bu anlamda tüm hayrsever kardelerimizin bize yardm etmelerini arzu ediyoruz. Bu vesileyle mübarek Ramazan aynda binlerce aileyi sevindirme noktasnda bize maddi imkn sunan Diyarbakrl hayrsever kardelerimizden bir kez daha Allah (Celle Celaluhu) raz olsun diyor, yaptklar yardmn kendileri için ahiret yatrm olmasn temenni ediyoruz. ifadelerini kulland.

Kendilerine bu anlaml hediye ve plaketin takdim edildii i adamlarndan Recep Dakak ise Öncelikle bu hayrl faaliyetlerin devamn diliyoruz. Tarafmza takdim edilen hediye ve plaket için de çok teekkür ediyoruz. Umut Kervan gibi bir kuruluun var olmas bizim açmzdan çok kymetli ve deerlidir. Biz biliyoruz ki Umut Kervan sadece Diyarbakrda deil tüm Türkiyede ve daha birçok ülkede bu hayrl ilere imza atyor. Rabbim kendilerinden raz olsun. dedi

Ana Sayfaya Git