Bu hafta 4 film vizyona girecek

Bu hafta "Dengesiz", "Son Kale Hacıbey", "Bay Link: Kayıp Efsane" ve "El-Zebir" filmleri seyircilerle buluşacak

Haberler 23.10.2020 - 09:52 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türkiyedeki sinema salonlarnda bu hafta 2si yerli olmak üzere 4 film vizyona girecek.

Derrick Bortenin yönetmen koltuunda oturduu, Oscar ödüllü Russell Crowe, Caren Pistorius, Gabriel Bateman, Anne Leighton ve Jimmi Simpsonun barolleri paylat Dengesiz, sinemaseverlerle buluacak.

Senaryosunu Carl Ellsworthun kaleme ald gerilim ve aksiyon türündeki film, youn trafikte yaadklar sözlü tartma sonras bir adamn peine taklmasyla kendisini dehet bir kovalamacann içerisinde bulan Rachelin hikayesini anlatyor.

SON KALE HACIBEY

Deren Talu, Aleksandr Sokolov ve Yurdaer Okurun barollerinde yer ald Son Kale Hacbey, Osmanlnn son kalesi Hacbeyde klçlarn gölgesindeki bir sava ve ak hikayesini ele alyor.

Film, 18. yüzyl sonlarnda yaanan Osmanl-Rus Sava srasnda, Osmanl ve Tuna Siçi Kazaklarnn Hacbey Kalesi için verdii mücadeleye odaklanyor.

Ukraynann Odessa kentinde çekilen, Türkiye, Ukrayna ve Gürcistan ortak yapm tarihi, sava ve aksiyon türündeki filmin yönetmenliini Konstantin Konovalov gerçekletirdi.

- Bay Link: Kayp Efsane

Bay Link: Kayp Efsane, uzun zamandr haber alamad yaknlarn arayan Mr. Link ve ona bu serüvende elik eden kaif Sir Lionel Frost ile maceraperest Adelina Fortnightn hikayesini minik seyircilerle buluturuyor.

Bu yl Golden Globeda En yi Animasyon ödülünü alan filmin senaristliini ve yönetmenliini Chris Butler gerçekletirdi.

Haftann animasyon türündeki tek filmi Bay Link: Kayp Efsane, vizyonda 3D seçeneiyle de izlenebilecek.

EL-ZEBR

Korku türündeki yerli film El-Zebir, çocukluunda yaad kötü olaylarn düününün arifesinde nüksetmesi sonucu Tubann yaadklarn konu ediniyor.

Sinan Uzunun yönetmenliini üstlendii filmin oyuncu kadrosunda Mustafa Kara, Cemalettin çekmece, Ada Mural, Elis Büra Klç ve Cemal Akn Alpçetin yer alyor.

Ana Sayfaya Git