Bu hafta 8 film vizyona girdi

Sinema salonlarında bu hafta altısı yerli, 8 film sinemaseverlerle buluştu.

Haberler 30.07.2022 - 00:25 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Toprak Sergenin yönetmenliğini üstlendiği Bir Türk Masalı filminin senaryosunu Sergen ile Başak Duru kaleme aldı.

Başrollerini Burak Sergen, Cemal Hünal, Amine Gülşe ve İclal Aydının paylaştığı filmde, Ahmet Mekin, Suna Selen, İzzet Günay, Kayhan Yıldızoğlu ve Füsun Erbulak da rol aldı.

Filmin konusu kısaca şöyle:

Unesco dünya kültür mirası listesindeki Dalyan deltasında, üç çocuklu, fakir ama mutlu bir aile yaşamaktadır. Günlerden bir gün çocuklardan en küçük olanı Yiğitin karşısına ailesinin kaderini değiştirmek için bir fırsat çıkar. Aydınlık ile Karanlık, Yiğitin yiğitliğini test etmek için onu, bin yıllardır oynanan bir oyuna davet eder. Masal bu ya, Yiğit bu oyunu onu, rüyalarında gördüğü prensese götüreceğini bilmeden kabul eder.

BULUTTAKİ GÖLGE

Roseanne Liangın yazıp yönettiği Buluttaki Gölgenin başrollerinde Chloe Grace Moretz ile Nick Robinson yer alıyor.

ABD ile Yeni Zelanda ortak yapımı filmin, aksiyon ve korku türünü sevenleri sinema salonlarına çekmesi bekleniyor.

Film, 2. Dünya Savaşı devam ederken Yüzbaşı Maude Garrettın yanında çok gizli belgeler ile tamamı erkeklerden oluşan B-17 bombardıman uçağının mürettebatına katılması sonrası yaşananları ele alıyor.

AFETNAME

Komedi sevenleri sinema salonlarına çekmeyi hedefleyen Afetnameyi Ahmet Yaşar Gümüş yönetti.

Şeyda Delibaşının kaleme aldığı, Derya Şen Akbacak, Umut Özkan ve Sevil Uyarın rol aldığı film, oyuncu olmanın hayalini kuran bir kadının hikayesini konu ediyor.

DC SÜPER EVCİLLER TAKIMI

Animasyon türündeki DC Süper Evciller Takımı, süper köpek Krypto ve Supermanin süper kahramanları kurtarmak için verdiği mücadeleyi anlatıyor.

Orijinal seslendirmelerini Keanu Reeves, Dwayne Johnson, Kevin Hart, Diego Luna, Natasha Lyonne, Vanessa Bayer ve Marc Maronun yaptığı filmi, Jared Stern ile Sam Levine yönetti.

MİNİ FENOMEN

Umut Ertekin yönetmen koltuğuna oturduğu Mini Fenomen filminde Talha Tosun, Özcan Melek, Atilla Emirhan Kırık rol aldı.

Film, Youtuber olmaya çalışan bir çocuk ile menajerliğini yapan yakın arkadaşının başından geçen ilginç ve trajikomik hikayeyi seyirciye sunuyor.

HAFTANIN GERİLİM VE KORKU TÜRÜNDEKİ FİLMLERİ

Doğuş Arslanın yönettiği Akıl Bozan, kendilerini beklenmedik durumların içinde bulan bir kadın ve bir erkeğin hikayesini konu ediyor.

Vesvese: Cin Fısıltısı, yaşadığı bir dizi tuhaf olayın nedenini araştırırken beklenmedik durumlarla yüzleşmek zorunda kalan Doğanın hikayesine odaklanıyor.

Hawar 2, çocuk sahibi olmak isteyen Pelinin bunun için bir tılsım yaptırması sonrası, eşiyle birlikte başlarından geçenleri anlatıyor.

Ana Sayfaya Git