Çiçekçiler güne hazır

Doğu ve Güneydoğu'da çiçekçiler 14 Şubat Sevgililer Günü'ne hazır

Haberler 13.02.2021 - 00:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Dou ve Güneydou Anadolu bölgelerinde çiçekçiler, 14 ubat Sevgililer Günü için hazrlklarn tamamlad.

çiçekçiler, çileri Bakanlnn genelgesiyle 14 ubat Sevgililer Gününe denk gelen hafta sonu, Kovid-19 tedbirleri çerçevesinde uygulanan sokaa çkma kstlamasnda istisna kapsamna alnmaktan memnuniyet duyuyor.

Bölgedeki çiçekçiler siparileri dorultusunda i yerlerine ulaan renk renk çiçekleri, Kovid-19 tedbirlerine uygun ekilde hazrlarken, heyecanla müterilerini bekliyor.

Mardinin merkez Artuklu ilçesinde 21 yldr çiçekçilik yapan Sait Ayaz, salgndan sektörün de etkilendiini söyledi.

Hijyen kurallarna uyduklarn, tedbirler kapsamnda ürünleri paketlediklerini ifade eden Ayaz, Bakanlmzn uyarlaryla eldiven ve maske takmay ihmal etmiyoruz. Geçmi yllara göre bu sene çok farkl bir Sevgiler Günü yayoruz. eklinde konutu.

Devletimize sunduu bu imkan için teekkür ediyoruz. Bu sayede bütün sektör, bütün çiçekçiler moral bulmu olacak. nallah hep birlikte salkl günlere ulaacaz. diyen Ayaz, tedbirlere uyulmas çarsnda bulundu.

SPARLER ÖZENLE HAZIRLIYORUZ

Bingölde esnaf Hayrullah Alpay, kstlamadan muaf tutulmalarnn kendilerini mutlu ettiini belirtti.

Hazrlklarn tamamladklarn anlatan Alpay, 14 ubat Sevgililer Günü bize can suyu olacak inallah. Sipariler gelmeye balad, daha da iyi olacak inallah. ifadelerini kulland.

Ferhat Bekta da 14 ubat Sevgililer Gününden beklentilerinin yüksek olduunu, tüm çeitlerle hizmete hazr beklediklerini kaydetti.

imdiden hareketliliin baladn dile getiren Bekta, Siparileri özenle hazrlyoruz. Diledikleri çiçekleri 32 yllk tecrübemizle adreslere teslim ediyoruz. diye konutu.

VERLEN SPARLER EN Y EKLDE ULATIRACAIZ

Elazda çiçekçi Kaan Yldrm, hazrlklar tamamlayp sipari almaya baladklarn ifade etti.

Sevgililer Günü yaklat için heyecanl olduklarn anlatan Yldrm, Bu özel günler bizim için çok önemli. Devletimiz de sa olsun hafta sonu kstlamasndan bizleri muaf tuttu. Devletimize teekkür ederiz. eklinde konutu.

Yldrm, büyük bir younluk yaadklarn dile getirerek, öyle konutu:

imdiden 500ü akn siparii hazr hale getirdik. Buketlerimiz, kutu güllerimiz, orkidelerimiz, hepsini hazrlam durumda bekliyoruz. Salgndan dolay paket servisi talebi daha fazla oldu. Verilen siparileri en iyi ekilde ulatracaz. En çok talep güle oldu. Biz de 5 bin gül siparii verdik.

çiçek sat yapan Tansel Bahat da salgn sürecinde müterilerini mutlu etmek için büyük özveriyle çaltklarn söyledi.

Genelde güle talebin youn olduunu ancak müterilerin farkl seçeneklere de ilgi gösterdiini anlatan Bahat, ilerinin arttn, bundan mutluluk duyduklarn kaydetti.

YERM BOTANK BAHçESNE DÖNÜTÜRDÜM

Siirtte esnaf Fatma Dündar, hafta sonunda istisna kapsamna alnmalarn, i yerine ast ilanla müterilerine duyurdu.

Siparilerin arttn ifade eden Dündar, yerimi botanik bahçesine dönütürdüm. Her türlü bitkiyi bulunduruyorum. Salgn nedeniyle son bir yldr ilerde ciddi düü vard. 14 ubat iple çekiyorduk. dedi.

Hüseyin çelik de daha önce 14 ubatta siparilere yetiemediklerini, salgnn satlar da etkilediini belirterek, Kstlamadan muaf tutulmak bizim için çok olumlu. Hazrlklarmz tamamladk, müterilerimizi bekliyoruz. imdiden sipari verenler oluyor. eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git