Engellilere kültür gezisi

Yenişehir Belediyesinden özel gereksinimli bireylere gezi

Haberler 17.05.2022 - 00:13 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Yeniehir Belediyesi Kültür ve Sosyal ler Müdürlüü, Dünya Engelliler Haftas dolaysyla müdürlüe bal Engelsiz Yaam Merkezinde eitim alan çok sayda özel gereksinimli bireyler ve eitmenleri ile Vana kültür gezisine çkt.

BREYLERE GEZ

Yeniehir Belediyesi Kültür ve Sosyal ler Müdürlüü Yeniehir Kaymakam ve Yeniehir Belediye Bakan Vekili Murat Beikcinin talimatlar ile 10-16 Mays Dünya Engelliler Haftas münasebetiyle Engelsiz Yaam Merkezindeki özel gereksinimli bireyler ve eitmenleri ile birlikte Vann tarihi ve kültürel mekanlarn gezdi.

ÖZEL GEREKSNML

Kültür ve Sosyal ler Müdürlüünün özel gereksinimli bireyler ile gittii ve 2 gün süren Van gezisi Van kahvaltsyla balad. Daha sonra Van Kalesi, Muradiye elalesi, Akdamar Kalesini gezen özel gereksinimli bireyler gittikleri her mekanda Sevgi, Sayg ve Hogörü ile Alamayacak Engel Yoktur pankartn açt. Veysel Karani Hazretlerinin türbesini de gezen özel gereksinimli bireyler, geziden duyduklar mutluluklarn ve Bakan Beikcinin kendilerine göstermi olduu ilgi ve alakadan dolay memnuniyetlerini dile getirdi.

Ana Sayfaya Git