Esnafa yeni yıl hediyesi

Diyarbakır'ın Bismil İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Kerem Süleyman Yüksel, esnafla bir araya gelerek yeni yıllarını kutlayıp yılbaşı hediyeleri dağıttı.

Haberler 02.01.2020 - 11:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kaymakam Yüksel, Bismilde esnafla bir araya gelerek vatandalarn yeni yln kutlad. Esnafla istiarelerde bulunan Bakan Yüksel, daha sonra ylba hediyesi datt. 2020 ylnda da gerekli planlama ile çalmalara devam edeceklerini belirten Kaymakam Yüksel, nanyoruz ki biz çaltmz müddetçe ilçemiz güzelleecek, deiecek, yenilenecek. Yaadmz mutluluklar, sevinçler, aclar ve üzüntüler ile bir yl daha geride brakarak, yeni ümitlerin taptaze ve canl olduu yeni bir yla merhaba diyoruz. Bilindii gibi, göreve geldiimiz günden bu güne ilçemizi yeniden yaplandrmak ve modern bir Bismil oluturmak için gerekli tüm çalmalar balatarak ehrimizi güzelletirmek adna bütün hizmetleri hzl bir ekilde gerçekletirdik. effaf, hesap verebilir ve adaletli bir hizmet anlayyla ilçemiz için gerekli olan her eyi yapmaya çalyoruz. Kurumsallamamz tamamlayarak, adaletli, sosyal ve effaf bir belediye anlay oluturma gayesi ile çalmalarmz gerçekletirdik. lçemizin skntlarn çok iyi biliyoruz dedi.

lçemizin skntlarn çok iyi biliyoruz

Kaymakam Yüksel, ilçenin skntlarnn çok iyi bildiini kaydederek, sorunlarn çözümü için çalmalar yapacan aktard. Kaymakam Yüksel, Bunlar gidermek için 2019 ylnda olduu gibi, 2020 ylnda da gerekli planlama ile çalmalarmz devam edecek. nanyoruz ki biz çaltmz müddetçe ehrimiz güzelleecek, deiecek, yenilenecek. Bütün bu güzel duygular ile yaanlacak her yeni ann yaanmadan önce yeni beklentileri, yeni umutlar, iyimserlii beraberinde getirdii, 2020 ylnda ilçemizde ve ülkemizde sevgi, ho görü, kardelik ve yardm severlik duygularnn artt huzur ve güvenin tesis edildii, içinde yaanlan zamann en ince ayrntlaryla faydal bir ekilde yaanld günler temenni ederek, hepimize hayallerin ve umutlarn gerçee dönütüü, mutluluk ve baar dolu bir yl diliyorum diye konutu.

Ana Sayfaya Git