Genç kız sır oldu!

15 yaşındaki kız çocuğundan 4 gündür haber alınamıyor.

Haberler 17.07.2021 - 01:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

MUMuun Bulank ilçesinde 4 gün önce kaybolan 15 yandaki çocuktan haber alnamyor.

Batman nüfusuna kaytl 15 yandaki Helen çekin, hayvanclkla uraan ailesiyle birlikte geldii Bulank ilçesine bal Eskiyol köyünde kayboldu. Güvenlik güçlerine kayp bavurusu yapan aile, çocuklarnn bir an önce bulunmasn istiyor.

ALESYLE YAYLAYA GTMT

Kz kardeinin kaybolduunu ve 4 gündür kendisinden haber alamadklarn belirten brahim çekin, Ailem Batman nüfusuna kaytl. Ailem hayvanclk yapmaktadr. lkbaharda Muun Bulank ilçesine bal Eskiyol köyüne yaylaya gelmilerdir. Ailemiz 12 Temmuz gecesi uyuyorlar. 13 Temmuz sabah uyandklarnda 15 yandaki kz kardeim Helen çekini yatanda bulamyorlar. O günden beri kendisinden herhangi bir haber alamyoruz. Can güvenliinden endie ediyoruz. Yetkili birimlere kayp bavurusunda bulunduk. Yetkililerden bir an önce kardeimin bulunmasn talep ediyoruz. Gören duyan olursa yetkili birimlere müracaatta bulunmalarn talep ediyoruz. Kz kardeim eer bizi görüyorsa bir an önce bize ulasn. Ailece onun için üzülüyoruz. Babam, annem, ben, bütün kardeleri perian haldeyiz. Onun için üzülüyoruz. Can güvenliinden endie ediyoruz. Bir an önce bize ulamaya çalsn ve yetkili birimlere bavursun. çok endieliyiz. çok üzgünüz. Perian haldeyiz. Bize ulasn dedi.

KIZDAN HABER ALINAMIYOR

Kznn bir an evvel bulunmas için yetkililerden yardm isteyen babas Mustafa çekin ise, Gece birlikte çadrda yattk. 13 Temmuz sabah kalktmzda yatakta yoktu. imdiye kadar aradk bulamadk. Her yere bavurduk, ancak hiçbir yerde haber alamadk. Bir an önce kzmz bulmak istiyoruz. Hayatndan endie ediyoruz eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git