İzmir’deki katliamdan sadece o kurtuldu!

İzmir'in Kiraz ilçesinde, İbrahim A.(45), eşi Döndü A.(38), oğulları Kemal A.(16) ve amca oğulları Erol A.'nın (35) hayatını kaybettiği saldırıdan kısa süre önce çiftin 12 yaşındaki oğulları Yasin'in okula gitmek için evden çıktığı, böylelikle hayatta kaldığı ortaya çıktı. Ölen 4 kişi, otopsilerinin tamamlanmasının ardından yarın toprağa verilecek.

Haberler 15.11.2019 - 10:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kirazn krsal çayaz Mahallesinde çiftçilik yapan Murat A., iddiaya göre, dün saat 09.00 sralarnda, amcasnn olu brahim A.nn Baaras Sokaktaki evine geldi. Murat A.nn kapy yumruklayp, tekmelemesi üzerine brahim A. ve ei Döndü A. panikle kapya çkt. Bu srada Murat A. belindeki tabancay çkarp, çifti, pe pee ate ederek öldürdü. Silah seslerini duyup, dar çkan çiftin oullar Kemal A., Murat A.y elinde silahla görünce kaçmaya balad.

KATLAMIN DETAYLARI ORTAYA çIKTI

Ancak zanl, Kemal A.y da tabancayla vurarak, öldürdü. Murat A., olay yerinden ayrlaca srada, 10 metre ilerideki evinden silah sesini duyup, gelen dier amcasnn olu Erol A. ile karlat. Murat A., kendisini gördüü gerekçesiyle Erol A.y da tabancayla vurup, öldürdü. Murat A., olayn ardndan jandarmaya gidip, teslim oldu. Gözaltna alnan Murat A.nn ilk ifadesinde, brahim A., eimi rahatsz edip, sarkntlk ediyordu. O nedenle cinayetleri iledim dedii örenildi.

Öldürülen 4 kiinin cesetleri, jandarma ve savcnn olay yerindeki incelemesinin ardndan otopsi için zmir Adli Tp Kurumu morguna kaldrld. Otopsi ilemleri süren brahim A.,Döndü A., Kemal A. ve Erol A.nn cenazelerinin yarn topraa verilmesi planlanyor.

KÜçÜK OULLARI OKULA GTT çN KURTULMU

Öte yandan, brahim ve Döndü A. çiftinin küçük oullar Yasin A.nn, saldrdan ksa süre önce okula gitmek için evden çkt, böylelikte kurtulduu ortaya çkt. Teslim olduktan sonraki ilk ifadesinde brahim A., eimi rahatsz edip, sarkntlk ediyordu. O nedenle cinayetleri iledim dedii örenilen saldrgan Murat A.nn jandarmadaki sorgusu ise sürüyor.

Ana Sayfaya Git