Polisten gelin ve damada çiftetelli sürprizi

Van’ın Çatak İlçesi'nde düzenlenen düğünde İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polisler davetliler ile birlikte çiftetelli oynadı. Çiftin nikahını ise ilk kez cüppe giyen Belediye Başkanvekili Hacı Asım Akgül kıydı.

Haberler 08.08.2017 - 09:32 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çatak Belediye Basn Bürosunda görevli Hüdayi Gümü ile ilçede görevli öretmen Kübra Cokun düzenlenen düün töreniyle dünya evine girdi. Atatürk lköretim Okulu bahçesinde yaplan düün törenine gelin ve damadn akrabalar ve arkadalar katld. Yüzlerce kiinin halay çektii düünün sonunda ise ilçede görevli baz polis memurlar gelin ve damada sürpriz yapt.

Düün sonunda zrhl araçlarla düün alanna gelen sivil kyafetli polis memurlar, orkestra ekibinden çiftetelli çalmasn istedi. çalnan çiftetelli müzii eliinde oynayan polis memurlarna gelin ve damat da elik ederken, bir anda tüm davetliler oyuna dahil oldu. Renkli görüntülere sahne olan düün sonunda polis memurlar alandan ayrlrken, gelin ve damad tebrik etti.

KAYYUM BAKAN LK NKAHINI KIYDI

Belediye Basn Bürosunda görevli olarak çalan Hüdayi Gümü ile ilçede öretmenlik yapan Kübra Cokunun nikhn ise Ocak aynda çatak Belediyesi Bakanvekilliine atanan Kaymakam Hac Asm Akgül kyd. Ei Demet ve kz Elif pek ile nikah törenine katlan Bakanvekili Akgül, ilk kez cübbesini giyerek genç çiftin nikahn kyd. Bakanvekili Akgül, ilk kez nikh kydn ve bugünün onun içinde anlaml ve özel bir gün olduunu belirterek öyle dedi:

çalma arkadam Hüdayi Beyin nikhn kyyor olmak benim için ayr bir mutluluk. Bu nikh akdi aile balarmz güçlendirmemizin bir örnei oldu. Bu da benim meslek hayatm boyunca ve belediye bakanl vekillii süresince de ilk nikh kyma görevim oldu. Bizler çok mutlu olduk.

Ana Sayfaya Git