Sağlık-sen sağlıkçıları unutmadı

Memur-Sen Diyarbakır İl Başkanı ve Sağlık-Sen Şube Başkanı Nurhak Ensarioğlu ile beraberindekiler, öğrenci yurdunda kalan sağlık çalışanlarına destek olmak için meyve ikramında bulundu.

Haberler 10.04.2020 - 01:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ahmet DEMR

DYARBAKIR-çinnin Wuhan kentinde ortaya çkan ve ksa sürede tüm dünyay etkisi altna alan korona virüs salgnnda gecelerini gündüzlerine katarak çalan salk personellerine bir destek de Salk-Sen Diyarbakr ubesinden geldi. Alnan tedbirler kapsamnda Süleyman Bin Halid Kz Yurduna yerletirilen salk çalanlarna Salk-Sen Diyarbakr ube Bakan Nurhak Ensariolu ile beraberindekiler destek amaçl meyve ikramnda bulundu.

SALIK çALIANLARI

Salk-Sen Diyarbakr ubesi olarak salk çalanlarnn halk için vermi olduu mücadeleyi herkesin gördüünü belirten Ensariolu, bu mücadelede salk çalanlarnn yanlarnda olduklarn söyledi. Ensariolu, Gecesini gündüzüne katarak, sevenlerinden ayr durma noktasnda, izolasyon noktasnda bugün yurtta kalan kardelerimize küçük bir ikrammz oldu. Kardelerimizin ne derece kutsal bir görev yaptn sizinle paylamak istiyoruz. Cumhurbakanmzn, Salk Bakanmzn, ilde valimizin, Salk l Müdürümüzün, Gençlik ve Spor l Müdürümüzün katklaryla ayarlanan yurtla beraber biz sahann her alannda varz. En ücra ilçemizden tutun hastanelerimize kadar tüm kardelerimizin yanndayz, yannda olmaya da devam edeceiz. Biz çünkü bir aileyiz diyoruz. Bu ailenin bir ferdi olmak da bizim için bir ereftir.

HALKA SPER OLDULAR

Görüyoruz ki salk çalanlarmz halkmz için kendilerini siper ediyor. Bu siper noktasnda da daha geçmi dönemlerde salk çalanlarmz için yapm olduumuz taleplerin bugün ne derece hakl olduumuzu ne derece kstl imkanlarla hizmet ettiimizin göstergesidir. Biz de salk çalanlarmzla beraber sahann her alanndayz. Onlar var oldukça Allahn izniyle onlara güç kuvvet olmak noktasnda bizde onlarn yanndayz. Rabbim bir an önce bu korona virüsünden hepimizi kurtarsn ve salk çalanlarmza da güç kuvvet versin diyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git