Tahrik indirimli müebbet istemi

Antalya'da, 'Ares' takma adıyla tanınan sosyal medya fenomeni Şeyhmus Özdemir'i (18) öldürdüğü iddiasıyla 'kasten öldürme' suçundan ömür boyu hapis cezası istemiyle tutuklu yargılanan Veysi E. (47) ile oğlu Kadir Ozan E. (25) için duruşma savcısı mütalaasını açıkladı. Baba ve oğluna ömür boyu hapis isteyen savcı, tahrik hükümlerinin uygulanmasını talep etti.

Haberler 22.04.2021 - 01:01 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

HABER MERKEZ

Antalyada, Ares takma adyla tannan sosyal medya fenomeni eyhmus Özdemiri (18) öldürdüü iddiasyla kasten öldürme suçundan ömür boyu hapis cezas istemiyle tutuklu yarglanan Veysi E. (47) ile olu Kadir Ozan E. (25) için duruma savcs mütalaasn açklad. Baba ve oluna ömür boyu hapis isteyen savc, tahrik hükümlerinin uygulanmasn talep etti.

Olay, geçen yl 4 ubatta, Kepez ilçesi Duacdaki ormanlk alanda meydana geldi. Kadir Ozan E., iddiaya göre, internet sitesinde kz kardei H.E.nin (14) uygunsuz fotoraflarn gördü. Kadir Ozan E.nin bask kurduu kz kardei H.E., fotoraflar internet sitesine, Ares takma adyla tannan sosyal medya fenomeni eyhmus Özdemirin koyduunu söyledi. Kadir Ozan E., durumu babas Veysi E.ye anlatt. Diyarbakrdan Antalya Kepeze gelen baba- oul, Özdemire reklam filmi çekme bahanesiyle randevu verdi. Baba ve olu, kafede bulutuklar Özdemiri ormanlk alana götürüp, öldüresiye dövdü ardndan polis ve salk ekiplerine haber verdi.

TAHRK NDRML MÜEBBET

Polis ekiplerince gözaltna alnan baba-oul, sevk edildii adliyede çkarld mahkemece tutukland. Hastanede tedaviye alnan eyhmus Özdemir ise 15 gün sonra yaamn yitirdi. Veysi E. ve Kadir Ozan E. hakknda, Antalya 4üncü Ar Ceza Mahkemesinde kasten öldürme suçundan ömür boyu hapis cezas istemiyle dava açld.

Davann 5inci durumas görüldü. Tutuklu sanklar Veysi E. ve Kadir Ozan E.nin SEGBS ile baland durumada, eyhmus Özdemirin babas ve taraf avukatlar da hazr bulundu. Mahkeme savcs, esas hakkndaki mütalaasnda, sanklarn kasten öldürme suçunun sabit görüldüünü belirterek, ömür boyu hapis ile cezalandrlmalarn talep etti. Savc, sanklar için tahrik hükümlerinin de uygulanmasn istedi.

Duruma, sank avukatlarnn mütalaaya kar savunma yapmak istemesi üzerine ertelendi.

Ana Sayfaya Git