15 Temmuz Şehitleri Köprüsü'nde geçişler serbest olarak başladı

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde geçişler bu gece itibari ile başladı. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde geçişlerin başlayacağını Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, duyurmuştu.

Haberler 09.06.2017 - 00:24 Son Güncelleme : 09.06.2017 - 00:30

15 Temmuz ehitler Köprüsünde geçiler bu gece itibari ile balad. 15 Temmuz ehitler Köprüsünde geçilerin balayacan Ulatrma Denizcilik ve Haberleme Bakan Ahmet Arslan, duyurmutu.

DETAYLAR GELECEK...

15 Temmuz ehitler Köprüsünde gielerin kaldrlmasna yönelik çalmalar balatld. Yaklak 3 ay sürecek çalmalarn 15 Temmuzda tamamlanmas bekleniyor. 15 Temmuz ehitler Köprüsünün ücret toplama istasyonlarna kurulacak Serbest Geçi Sistemi için çalmalar bugün itibaryla balatld.

Karayollar Genel Müdürlüünün yol durumu bültenine göre, otoyol ve Boaz köprülerinde serbest geçi ücret toplama sistemleri yapm ii kapsamnda, 15 Temmuz ehitler Köprüsünde de otoyol ve köprü geçilerinde kolaylk salayacak Serbest Geçi Sisteminin kurulmas için çalmalara baland.

Bu kapsamda, araçlarn gie alannda erit seçimine gerek kalmakszn ortak geçi yapabilecei konstrüksiyonlar (TAKlar) tesis edilerek, OGS ve HGS alglayclar bu konstrüksiyonlara yerletirilecek.

HGS-OGS AYNI ANDA OKUYABLECEK

HGS etiketi ile OGS cihazn ayn anda okuyabilecek sistemde, geçi ücreti sürücünün hesabndan otomatik düecek.

15 TEMMUZDA TAMAMLANACAK

Tesis edilen konstrüksiyonlarn altnda 4 eritli araç geçii salanacak ekilde çalmalar tamamlandktan sonra yol trafie açlacak.

Trafik aknda herhangi bir sorun yaanmamas için tadilat yaplrken, dört gieden hizmet verilecek. Söz konusu çalmalarn, 15 Temmuzda tamamlanmas planlanyor. 15 Temmuz ehitler Köprüsünde Serbest Geçi Sistemi kurulumu sonrasnda geçiler Fatih Sultan Mehmet Köprüsünde olduu gibi erit fark olmadan salanacak.

Ana Sayfaya Git