Chp lideri kemal kılıçdaroğlu ilk kez "değişim" dedi. ve değişim dedi!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu "Değişmeyen bir şey varsa o da değişimdir. Göreceksiniz, yeni süreçte de partide ciddi değişiklikler olacaktır. Hiç kimse bundan endişe duymasın."

Haberler 25.07.2018 - 10:48 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

CHP Genel Bakan Kemal Klçdarolu, partisindeki olaanüstü kurultay ve bu kurultay için delegelerden imza toplanmas ile ilgili tartmalar deerlendirirken, Deimeyen bir ey varsa o da deiimdir. Göreceksiniz, yeni süreçte de partide ciddi deiiklikler olacaktr. Hiç kimse bundan endie duymasn. dedi.

Klçdarolu, Mecliste, gazetecilerin, partinin baz delegelerinin Deiim ve Umut Kurultay ad altnda olaanüstü kurultay talebiyle balatt imza toplama faaliyetlerine ilikin sorusunu yantlad.

CHPDE KÖKLÜ DEKLKLER OLACAK

Kemal Klçdarolu, son 10 ylda en büyük deiim yaayan partinin CHP olduunu ifade etti. Deimeyen bir ey varsa o da deiimdir diyen Klçdarolu, unlar söyledi:

Göreceksiniz, yeni süreçte de partide ciddi deiiklikler olacaktr. Biz partiyi Türkiyenin bütün corafyasnda konuulur hale getirdik. Partiyi dar alanlarda tartmann ötesinde çok daha geni alanlarda tartlmasn saladk.

Bu ülkede demokrasinin gelmesi için her türlü mücadeleyi verdik, vermeye de devam ediyoruz. Dolaysyla deiim olacaktr, hiç kimse bundan endie duymasn.

Ana Sayfaya Git