Teröristin ifadesi PKK'nın kirli yüzünü ortaya koydu

Güvenlik güçlerine teslim olan bölücü terör örgütü PKK/PYD mensubu bir kadın teröristin ifadesi, örgütün yeni doğan bebeklere bile göz koyan kirli yüzünü ortaya çıkardı.

Haberler 12.10.2018 - 18:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Güvenlik güçlerine teslim olan bölücü terör örgütü PKK/PYD mensubu bir kadn terörist, ifadesinde Suriyede terör örgütü tarafndan kullanlan bir hastanede baka bir teröristin tecavüzü sonucu hamile kaldn, doan bebeine örgüt tarafndan Avrupada satlmak üzere el konulduunu anlatt.

Güvenlik kaynaklarndan edinilen bilgilere göre, 24 Eylül 2018 tarihinde güvenlik güçlerine teslim olan bir kadn teröristin kan donduran ifadesi, PKK/PYDnin bebeklere bile göz diken kirli yüzünü ortaya çkard.

fadesinde Suriyede terör örgütü tarafndan kullanlan bir hastanede E.A. isminde dier bir teröristin kendisine tecavüz ettiini ve bunun üzerine hamile kaldn aktaran kadn terörist, doum için Eylül 2017de bölgede bir baka hastaneye gönderildiini ve doum yaptn anlatt.

Kadn terörist, örgütün doan çocua Avrupada satmak üzere el koyduunu belirtti.

Kendi çocuuyla beraber birçok çocuun da Avrupada satldn ifade eden terörist, olay sonras, örgütün moral olsun diye kendisini üst düzey bir kadn teröristin yannda görevlendirmek istediini ancak PKKnn iç yüzünü gördüü için bunu reddettiini ve kaçarak teslim olduunu söyledi.

Ana Sayfaya Git