10 bin metrelik kanalizasyon!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİ Genel Müdürlüğü, altyapı sorunlarını çözmek için Ergani ve Silvan Kırsal Kanalizasyon Yapımı İşi kapsamında toplam 9 bin 354 metre kanalizasyon şebekesi döşeyecek.

Haberler 03.04.2017 - 09:27 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Büyükehir Belediyesi DSK Genel Müdürlüü, ilçeler ve krsal mahallelerin kanalizasyon sorunlarn çözmek ve salkl altyap yatrmlarn hayata geçirmek için çalmalarna devam ediyor. Bu çalmalar kapsamnda Ergani ve Silvan (Bayramba ve Malabadi) Krsal Kanalizasyon Yapm i balatan DSK Genel Müdürlüü, hem ilçe merkezleri hem de krsal mahallelerde havalarn snmas ile birlikte çalmalarn younlatrd. çalmalar halen Ergani ilçe merkezi ve Silvana bal bir krsal bir mahalle olan Malabadide sürüyor.

Malabadideki çalmalar maysta tamamlanyor

Altyap çalmalar yerinde incelemek için Silvann Malabadi Mahallesine giden DSK yetkilileri, Malabadi Mahallesindeki çalmalarn önümüzdeki mays aynda sona ereceini söyledi. Malabadideki çalmalarn tamamlanmasnn ardndan Silvann bir baka mahallesi olan Bayrambada ksmi kanalizasyon çalmalarna balayacaklarn kaydeden yetkililer, Erganideki ksmi kanalizasyon ebekesi yapm çalmalarnn ise devam ettiini ifade etti.

9 bin 354 metre ebeke döenecek

Sözleme bedeli 1 milyon 038.238 TL olan proje kapsamnda Erganide 5 bin 738, Malabadide 2 bin 445, Bayrambanda ise bin 171 metre kanalizasyon sistemi döenecek. çalmalarn tamamlanmas ile birlikte toplamda 9 bin 354 metre ksm kanalizasyon ebekesi döenmi olacak.

Ana Sayfaya Git