100 günlük eylem planı

Aydın, "Teşkilat olarak 17 ilçede, sokak ve caddelerde insanlarla görüşerek, 'ne bekliyorlar, ne yapabiliriz, sorun nedir ve bu sorunlar nasıl giderilebilir' şeklinde sorularla 100 günlük bir eylem planı belirledik" dedi.

Haberler 13.03.2021 - 00:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti Diyarbakr Bakan Mehmet erif Aydn, ulusal ve yerel basn temsilcileriyle bir araya geldi.

Bir restoranda gerçekletirilen bulumada Aydn, Kadn Kollar Bakan Müzeyyen Kaya, Gençlik Kollar Bakan Mahsum Melikolu, Kayapnar lçe Bakan Uur Delidereli, Yeniehir lçe Bakan Nupelda Kaya, Sur lçe Bakan Murat Unat ve Balar lçe Bakan Ahmet Maruf Demiri öncelikle basna tantt.

EHRN TEMEL DNAM

Burada konuan Aydn, ehrin temel dinamii olan basnn çalmalarnda kendilerine destek sunmalarn istedi. Memleketin derdiyle dertlendiklerini aktaran Aydn, öyle devam etti: imizi, gücümüzü, çocuumuzu bir kenara brakarak, memleketimiz için ne yapabilir, üretebilir, bölgeye nasl katkda bulunabiliriz, farkndalk yaratabilir miyiz, bölgede yaanan güzel eyleri daha da ileriye tayabilir miyiz ve varsa yanllklar tamir edebilir miyiz düüncesiyle yola çkm bir ekibiz. Bu konuda düünce, eletiri ve görülerinize ihtiyaç duyacaz. Bizleri gelip eletirin. Sizler bu ehrin birer mensubusunuz. Diyarbakrn ekonomik, siyasi, kültürel ve sosyolojik anlamda daha güzel günler yaamas için temenni içerisindesiniz.

GÖNÜLLERE DOKUNABLMEK

Aydn, çalmalar srasnda hata yaptklar zaman basn tarafndan eletirilmesini ve güzel iler yaptklarnda ise kendilerini destek verilerek, kent için güzel araylar içerisinde beraber olmak istediini belirtti.

Aydn, yapacaklar çalmalar hakknda unlar kaydetti: Tekilat olarak 17 ilçede, sokak ve caddelerde insanlarla görüerek, ne bekliyorlar, ne yapabiliriz, sorun nedir ve bu sorunlar nasl giderilebilir eklinde sorularla 100 günlük bir eylem plan belirledik. 100 günün sonucunda tekilatmzn yapt çalmalar, sahada gözlemlediimiz ve kentin dinamiklerinin bize getirdii bilgiler nda geni çapl sonuç odakl raporlarmz olacak. Bunlar Sayn Cumhurbakanmza paylaacaz. Bu konuda bize gerekli alan açlm durumdadr.

Ana Sayfaya Git