15 bin personel alınacak!

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, adliyeler, cezaevleri ve Bakanlık merkez teşkilatında istihdam edilmek üzere 14 bin 611 personel alınacağını bildirdi.

Haberler 19.05.2018 - 09:48 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Adalet Bakan Abdulhamit Gül, adliyeler, cezaevleri ve Bakanlk merkez tekilatnda istihdam edilmek üzere 14 bin 611 personel alnacan açklad.

Gül, Twitterdan yapt paylamda, yeni personel almna ilikin açklamalarda bulundu.

Yeni istihdam imkanlar sunduklarn ifade eden Gül, adliyeler, cezaevleri ve Bakanlk merkez tekilatnda istihdam edilmek üzere 14 bin 611 personel alnacan bildirdi.

PERSONEL ALIMI YAPILACAK

Personel almlaryla ilgili ilanlarn yaymlandn aktaran Gül, mütercim, mübair, infaz ve koruma memuru, cezaevi katibi, salk personeli, psikolog, sosyal çalmac, oför gibi çeitli kadrolara yaplacak almlara yönelik bavurularn 21 Maysta balayacan, 11 Haziranda sona ereceini kaydetti.

Adalet Bakan Gül, Daha önce 15 bin olarak duyurduumuz istihdam plann da güncelleyerek yl sonuna kadar, toplam 25 bin yardmc personel alm için gerekli çalmalar balattk. Yln ilk 4 aynda alnan 6 bin 546 yardmc personelimiz ile bu yl 30 bini akn gencimizi istihdam edeceiz. ifadesini kulland.

Yeni istihdamlarn adalet hizmetlerini daha etkin ve hzl hale getireceine iaret eden Gül, yeni atamalarla personel ihtiyacnn da büyük ölçüde tamamlanacan bildirdi.

Ana Sayfaya Git