"15 Temmuz şehitleri " unutulmayacak

Silvan Belediyesince, hükümet konağının bahçe duvarına 15 Temmuz darbe girişiminin seyrini değiştiren kahraman Astsubay Ömer Halisdemir'in fotoğrafı ile diğer şehitlerin isimlerinin yazılı olduğu pankart asıldı.

Haberler 27.02.2017 - 09:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Silvan lçe Belediyesince, hükümet konann bahçe duvarna, terör örgütü FETÖnün darbe giriimi srasnda cuntac generali vurarak darbenin seyrini deitiren Astsubay Ömer Halisdemirin fotorafnn ve dier ehitlerin isimlerinin yazl olduu pankart asld.

Silvan Belediye Bakan Vekili olarak görevlendirilen Kaymakam Adem çelik, yapt açklamada, vatandaa kaliteli belediye hizmetleri sunmak için youn çaba gösterdiklerini söyledi.

15 Temmuz ehitleri

FETÖ nün darbe giriimi srasnda darbenin seyrini deitiren kahraman Ömer Halidemirin fotoraf ile ayn gece ehit düenlerin isimlerinin yer ald pankart hükümet konann bahçe duvarna astklarn belirten çelik, ehitlerimizin isimlerinin yaatlmas için bu karar aldk. Hükümet konann ön tarafna da Silvandaki tarihi mekanlarn ve eserlerinin fotoraflarn asarak tarihi kültürümüzün tantlmasn istedik. dedi.

çelik, Kale Mahallesi Karabehlülbey Caddesindeki esnafn aydnlatma çalmalar dolaysyla duyduklar memnuniyeti kendilerine ilettiini kaydetti.

Ana Sayfaya Git