17 işçi alımına 670 başvuru!

Diyarbakır'ın Kayapınar İlçe Belediyesi tarafından ilana çıkılan 17 personel için 670 kişinin başvuruda bulunduğu öğrenildi.

Haberler 01.08.2019 - 11:10 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kayapnar Belediyesi, KURda yaymlad ilannda çeitli kadrolarda 17 personel alm yapacan açklad. Cuma günü bavurularn balad personel alm pazartesi sona erdi. 670 bavurunun olduu almda bavuru yapan vatandalar belediye binasnda mülakata girdi.

SZLK ÜRKÜTÜYOR

bavurusu yapan ve mülakata gelen Ufuk Baran isimli vatanda, 17 kiilik alma bine yakn bavuru yapldn söyledi. Baran, Belediyeye eleman alnacak onun için mülakata geldik. 17 kiilik alm var ortalama bine yakn bavuru yapld. Büro eleman, oför ve benden içisi ve tesisatç alm var. Bavurular ayn 17sinde bavuru balad ve 19unda sona erdi. nallah mülakata gireceiz artk bakacaz hayrls. Herkes umutlu ie girecek diye asl mesleim kaynakç ama kaynakç alm olmad için beden içisine bavuru yaptm dedi.

KAYAPINARDA MULAKAT

Mülakata giren Ali hsan Bayhan ise, Bugün Kayapnar Belediyesinin içi almlar var, biz de onun için bavuru yaptk ve mülakata girdik, imdi sonucunu bekliyoruz. Cuma günü balad, pazartesi son buldu bugünde mülakat günüydü, oför ve benden içisi ve tesisatç alm vard. Binin üzerinde bavuru var hepimiz bir umutla bekliyoruz. Mülakata genelde belediyenin süreçleriyle ilgili sorular soruldu, güzel geçti ama bakalm artk diye konutu.

Mülakatn gün boyu devam edecei örenildi.

Ana Sayfaya Git