2 şüpheli ölüm

Ergani'de 24 yaşındaki bir genç kadın, Çınar'da ise 23 yaşındaki genç bir erkek, şüpheli şekilde ölü bulundu. Kadın ilaçla, erkek ise silahla vurulmuş halde bulunurken, intihar mı cinayet mi olduğu araştırılıyor.

Haberler 05.11.2019 - 10:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çnara bal çukurba köyünde yaand. ddiaya göre, silah sesini duyan 23 yandaki Muzaffer Tunçun ailesi, evlerinin yannda bulunan ahra yöneldi. Panik halde ahra giden aile üyeleri, Tunçu bandan vurulmu halde buldu.

ERGANE GENç KADIN

Ergani ilçesinde 24 yandaki afak Bozkurtun intihar ettii ileri sürüldü. 2 Kasmda saat 16.00da yaad evin önünde cansz bedeni bulunan Bozkurtun, ilaç ald ve daha sonra 4üncü kattan kendini att ileri sürüldü.

DYARBAKIR-Ergani ve çnar ilçesinde, biri 23 yanda kadn, dieri 23 yanda genç bir erkek, üpheli ekilde ölü bulundu. Kadn ilaçla öldüü belirlenirken, çnardaki erkein ise bana tek el ate edilerek, vurulduu belirlendi.

BOZKURT NTHAR MI ETT?

Diyarbakrn Ergani ilçesinde 24 yandaki afak Bozkurtun intihar ettii ileri sürüldü. 2 Kasmda saat 16.00da yaad evin önünde cansz bedeni bulunan Bozkurtun, ilaç ald ve daha sonra 4üncü kattan kendini att ileri sürüldü.

Bozkurtun evli ve 10 aylk bir bebei olduu örenildi. Yaamn yitiren Bozkurt, hastanedeki otopsi ilemlerinin ardndan dün Ergani Mezarlna defnedildi.

BAINA TEK KURUN

Öte yandan, günün ikinci üpheli ölüm olay dün akam saatlerinde çnara bal çukurba köyünde yaand. ddiaya göre, silah sesini duyan 23 yandaki Muzaffer Tunçun ailesi, evlerinin yannda bulunan ahra yöneldi. Panik halde ahra giden aile üyeleri, Tunçu bandan vurulmu halde buldu. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen 112 acil salk ekiplerince ilk müdahalesi yaplan Tunç, yolda yaplan tüm müdahalelere ramen kurtarlamayarak hayatn kaybetti. Talihsiz genç, yaplan otopsisinin ardndan köy mezarlnda defnedildi. Olayla ilgili geni çapta inceleme balatld.

Ana Sayfaya Git