2 Haziran bugünkü koronavirüs tablosu! Bugünkü vaka sayısı, bugünkü ölü sayısı durum pozitif

2 Haziran korona tablosu açıklandı mı? 2 Haziran koronavirüs tablosu açıklandı mı? Bugünkü vaka sayısı bugün ölen sayısı gibi tüm detayları sizler için her gün araştırıyoruz. Sanırız ki koronavirüste ilk dalganın pikini atlattıktan sonra düşüş dönemine girdik. Korona bugünkü vaka sayısı aramalarınızda görüyorsunuz ki her gün düşüş gözlemlenmekte. Sosyal mesafe ve maske kullanımı ile birlikte bu zor günlerin de sonuna geleceğiz. 2 haziran koronavirüs tablosu Sağlık bakanı Fahrettin Koca tarafından açıklandı mı?

Haberler 02.06.2020 - 18:22 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

2 Haziran korona tablosu açkland m? 2 Haziran koronavirüs tablosu açkland m? Bugünkü vaka says bugün ölen says gibi tüm detaylar sizler için her gün aratryoruz. Sanrz ki koronavirüste ilk dalgann pikini atlattktan sonra düü dönemine girdik. Korona bugünkü vaka says aramalarnzda görüyorsunuz ki her gün düü gözlemlenmekte. Sosyal mesafe ve maske kullanm ile birlikte bu zor günlerin de sonuna geleceiz. 2 haziran koronavirüs tablosu Salk bakan Fahrettin Koca tarafndan açkland m?

2 HAZRAN KORONAVRÜS TABLOSU

Türkiyede 2 Haziran 2020 tarihi itibaryla toplam vaka says 165.555 oldu. Koronavirüs nedeniyle 4.585 kii hayatn kaybetti. Toplam youn bakm hasta says 633, toplam entube hasta says 271 olarak açklanrken, 129.921 hastann iyiletii bildirildi..

1 HAZRAN KORONAVRÜS TABLOSU

Salk Bakan Fahrettin Koca, 1 Haziran Türkiye Günlük Koronavirüs Tablosunu yaynlad.

Bakan Koca Twitterdan u açklamay yapt

yileen toplam hasta saymz 130 bine yaklat. Yeni vaka saymz öngörülen seviyede. Solunum desteine ihtiyaç azalyor. Gelecek günler, el hijyenine özene; maske + sosyal mesafe kuralnn her ikisine uymamza bal. DAHA SIKI TEDBR, DAHA Y SONUçTUR.

Ana Sayfaya Git