20 barodan Yavuz'a Elçi görüşmesi!

28 Kasım 2015’te Merkez Sur ilçesinde katedilen dönemin Diyarbakır Barosu Başkanı Av. Tahir Elçi’yi anmak için Diyarbakır'a gelen Adana, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Batman, Bingöl, Bursa, Gaziantep, Hakkari, İzmir, Mardin, Muş, Siirt, Şanlıurfa, Şırnak, Tunceli, Van ve Yalova'nın Baro Başkanları, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz'la bir araya geldi.

Haberler 30.11.2019 - 11:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ahmet DEMR

DYARBAKIR-28 Kasm 2015te Merkez Sur ilçesinde katedilen dönemin Diyarbakr Barosu Bakan Av. Tahir Elçiyi anmak için Diyarbakra gelen Adana, Ankara, Antalya, Artvin, Aydn, Batman, Bingöl, Bursa, Gaziantep, Hakkari, zmir, Mardin, Mu, Siirt, anlurfa, rnak, Tunceli, Van ve Yalovann Baro Bakanlar, Diyarbakr Cumhuriyet Basavcs Ahmet Yavuzla bir araya geldi.

BASAVCI YAVUZLA GÖRÜÜLDÜ

Elçi cinayetinin dosyas ve yürütülen soruturmann akibeti konusunda yaplan görümeye ilikin duyuru, Diyarbakr barosu tarafndan yapld. Baronun açklamasnda, soruturma dosyasnda 4 yl gibi uzun bir süredir ilerleme kaydedilmedii, dosyada henüz bir üphelinin dahi bulunmad ve soruturmann daha fazla uzamasnn toplum vicdann ve tüm hukuk camiasn derinden üzdüü ifade edildii görümede, soruturma dosyasnn etkin bir soruturma ile bir an önce sonuçlandrlmas ve kim olursa olsun faillerin yarg önüne çkarlmasnn talep edildii belirtildi.

Ana Sayfaya Git