28 Şubat darbesini bilinmeyenlerini Erbakan Hoca ölmeden önce anlattı

Darbenin yıldönümünde Necmettin Erbakan’ın kitabı çıktı…

Haberler 26.02.2024 - 12:04 Son Güncelleme : 26.02.2024 - 12:04

Türk Devlet Yönetiminde önemli izler bırakan Prof. Dr. Necmettin Erbakanın ölmeden önce yaptığı son söyleşinin kitabı çıktı. Anadolu Yayıncılar Federasyonu Genel Başkanı Sinan Burhanın kaleminden çıkan bu kitap 28 Şubat Darbesinin bilinmeyen yönlerini anlatıyor.

Kitapta ayrıca Siyonizmin İslam Dünyasını nasıl parçaladığı konusu ele alınıyor. Rahmetli Erbakanın vasiyeti şeklinde öğütlerinin yer aldığı kitapta şu başlıklar ele alınıyor;

Erbakan Hocanın sözlerinden oluşan birkaç başlık Bizim askerimiz Milli Görüşçüdür Sizin O gericilik dediğiniz bizim tarihimizdir Anayasa İmam hatip Okullarıyla korunur 28 Şubat sürecinde 18 Maddeyi getirenler bu memleketin evladı olamaz dedim. Dolar Siyonizmin mührüdür.

Dünyayı 300 kişi yönetiyor. Kapitalizm ve kominizim kardeştir. BM Siyonisttir İMF Siyonisttir. Refah Partisinin kapatılma kararı ABDde alındı Kıbrıs Zaferi Milli Görüşün zaferidir.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Sinan Burhan bu kitap 28 Şubat Sürecinin arka planını anlatıyor. Bu kitap Erbakan Hoca ölmeden iki ay önce yapılan son mülakatından oluşuyor. Erbakan Hoca ayrıca bu kitapta Büyük İsraili kurmak isteyenlerin hedeflerinden de bahsetti. Türkiyenin parçalanmak istediğini söyledi. Adeta son sözleri olduğunu biliyordu. Hoca her türlü kötülüğün kaynağının Siyonizm olduğunu düşünüyordu dedi.

HABER MERKEZİ

Ana Sayfaya Git