3 PKK'lı öldürüldü

Siirt'te 3 örgüt üyesi, korucunun şehit edildiği yerde etkisiz hale getirildiği bildirildi

Haberler 18.05.2020 - 01:42 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Siirtin Eruh ilçesi Gabar krsalnda düzenlenen operasyonda 3 örgüt üyesi, güvenlik korucusu Reit Koçakn ehadetinin birinci yl dönümünde ve ehit edildii yerde etkisiz hale getirildii belirtildi.

Güvenlik kaynaklarndan alnan bilgiye göre, Gabar krsalnda l Jandarma Komutanlnca terör hedeflerine yönelik devam eden hava destekli operasyonda, 3 teröristin etkisiz hale getirilmesiyle ilgili yeni bilgilere ulald.

l Jandarma Komutan Tugeneral Hüseyin Hilmi Atabayn yönettii operasyonda, Gabar ve Yassda (çrav) bölgelerinde yer alan Tünekpnar Salamuk Tepede 3 teröristin, 17 Mays 2019da ehit olan güvenlik korucusu Reit Koçakn ehadetinin birinci ylnda ve ayn noktada etkisiz hale getirildii örenildi.

EHDN ENE MÜJDEY HLM PAA VERD

l Jandarma Komutanlndan bir ekip, ehit Koçakn ei ükrüye Koçak ve 2 çocuunu evinde ziyaret etti.

Ekipler, Koçakn ehadetinin birinci yl nedeniyle gerçekletirilen ziyarette, ehidin ei ükrüye Koçak, Tugeneral Hüseyin Hilmi Atabay ve ei Hülya Dörtkol Atabay ile cep telefonuyla görütürdü.

Tugeneral Atabay, Koçaka, einin ehit düürüldüü noktada 3 teröristin daha etkisiz hale getirildii bilgisini paylat.

Koçak da einin silah arkadalarna teekkür ederek, Bu sabah haberi duydum, çok sevindim. Bu Rabbimin bir ikramdr. Rabbim her daim sizi ve vatanmz için çalanlar muhafaza etsin. dedi.

OLAYIN GEçM

Siirtin Eruh ilçesi krsalndaki Yassda (çrav) bölgesinde, geçen yl 17 Maysta terör örgütü PKKya yönelik operasyonda 3 terörist etkisiz hale getirilmi, operasyonda yaralanan 2 güvenlik korucusundan Reit Koçak, kaldrld Siirt Devlet Hastanesinde ehit dümütü.

çileri Bakanlndan bugün yaplan açklamada, Siirtin Eruh ilçesi Gabar krsalnda, bölücü terör örgütü mensubu 3 terörist, hava destekli operasyonla etkisiz hale getirildi. ifadesi kullanlmt.

Ana Sayfaya Git