İbrahim Tatlıses dolandırıldığı iddiasıyla iki çalışanından şikayetçi oldu

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, kendisine ait Tatlıses Gıda firmasındaki iki çalışanı tarafından dolandırıldığı iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

Haberler 20.03.2020 - 11:52 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

ddia konusu olay, bir denetim irketinin hazrlad denetim raporu sonrasnda ortaya çkt. Tatlses Grup irketlerinde muhasebe görevlisi olarak çalan Özlem P. ve Fulya T.nin ayr ayr kendi hesaplarna para geçirdikleri gibi, elerini irkette çalm gibi gösterdikleri ve irket üzerinden kiralk araç tahsis ederek irket kaynaklarn suiistimal ettikleri belirtildi.

EN 13 AY BOYUNCA RKETTE çALIMI GB GÖSTERD

Raporda Özlem P.nin üçüncü kiilere ödeme yaplm gibi irketten para çk yapp kestii makbuzlarla hesabna yaklak 1 milyon 192 bin lira geçirdii, eini 13 ay boyunca irkette çalm gibi gösterdii ve SSK ilemleriyle birlikte irketi 45 bin lira zarara uratt öne sürüldü. Ayrca Özlem P.nin irket üzerinden kendisine kiralk araç tahsis ettii ve bu araca irket hesabndan 28 bin lira ödedii de belirlendi.

BEBENN BAKICISINI SGORTALI GÖSTERD

Dier görevli Fulya T.nin ise baka kiilere ödeme yapm gibi gösterip kestii makbuzlarla hesabna 20 bin dolar geçirdii, eini 9 ay boyunca irkette çalm gibi gösterdii ve 30 bin lira irketi zarara uratt kaydedildi. Fulya T.nin bebein bakcsn da irkette 21 ay sigortal gösterip 57 bin lira zarara uratt belirlendi. Fulya Tnin irket üzerinden kendisine kiralk bir araç tahsis ettii ve irketin 28 bin lira ödedii de ortaya çkt.

SAVCILIK SORUTURMA BALATTI

Rapor üzerine brahim Tatlses, avukat Hayati ahin araclyla savcla suç duyurusunda bulundu. Her iki çalann, resmi belgede sahtecilik suçu iledikleri, görevlerini kötüye kullanarak irketi dolandrdklar gerekçesiyle haklarnda soruturma balatld.

Ana Sayfaya Git