İkna yöntemiyle teslim oldular!

İçişleri Bakanlığı: İkna yöntemiyle 4 terörist daha teslim oldu. Diyarbakır'da nöbet tutan ailelerden birinin evladı da teslim olanlar arasında yer aldı. Bu yıl ikna yoluyla teslim olan teröristlerin sayısı 47'ye yükseldi.

Haberler 27.02.2020 - 11:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çileri Bakanl, aralarnda Diyarbakrda nöbet tutan ailelerden birinin evladnn da olduu 4 örgüt üyesi ikna yoluyla güvenlik güçlerine teslim olduunu bildirdi.

Bakanlktan yaplan açklamaya göre, ailelerin de desteiyle yürütülen ikna çalmalar sonucu bölücü terör örgütünden kaçarak teslim olmalar devam ediyor.

TESLM OLAN PKKLILAR

Bu kapsamda, Emniyet Genel Müdürlüü ve Jandarma Genel Komutanl istihbarat ve terörle mücadele birimlerinin çalmalaryla, terör örgütü mensuplar Devrim Amed kod adl Hüseyin Akdoan, çektari çiyayi kod adl Mehmet Emin Alkan, Hevijyan kod adl Halise Alptekin ve Akif Kzl kod adl Ömer Bac, Habur Snr Kapsnda güvenlik güçlerine teslim oldu.

Mehmet Emin Alkann ailesinin, Diyarbakrda evlat nöbeti tutan aileler arasnda yer ald belirtildi. Böylece bu yl sadece ikna yoluyla teslim olan teröristlerin says 47ye yükseldi.

Ana Sayfaya Git