İlçe temizliğine kollar sıvandı

Bismil Belediye Başkanı, görevli personel ile vatandaşlarlı "mezarlıkları" temizlemek için yolları sıvayarak, birlikte çalıştılar.

Haberler 17.06.2019 - 00:25 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bismil Belediye E Bakanlar Gülen Özer ve Orhan Ayaz, Belediye personelleri ile birlikte mezarlklar temizledi Belediye Personeli ve vatandalarla birlikte mezarla giden E Bakan Özer ve Ayaz, eline ald süpürge ve kürekle Fatih mahalle mezarlnda temizlik yapt. Mezarlklar temizleyen E Bakanlar ve beraberindekiler vefat edenlere fatiha okumay da ihmal etmedi.

E Bakan Ayaz Tüm mücadelemiz halkmzn huzuru içindir

Tüm mücadelemiz halkmzn refah ve huzuru için olduu belirten E Bakan Ayaz, Seçimden önce de söylemitik, Tüm ilerimizi halkmz ve çalanlarmz ile birlikte yapacaz. Bugün personellerimiz ve halkmzla birlikte mezarlklarmz ziyaret ettik. Allah ölülerimize rahmet etsin, onlar cennetine koysun. Mezarlklarmz, Belediye personelleri, Mahalle muhtar ve annelerimiz ile birlikte temizlemeye geldik. Hep birlikte hem mezarlklarmz temizliyoruz, hem de cadde, park ve sokaklarmz temizleyeceiz. Seçimden önce de söylemitik, imdi de söylüyoruz. Halkmzla birlikte hareket edeceiz. Tüm çalma ve mücadelemiz halkmzn refah ve huzuru için olacaktr. Tekrar dan Allah ölülerimize rahmet etsin. Ölülerimiz için bir fatiha okuyalm dedi.

Bir insan geçmi ve gelecie sahip çkmasa, tarihini bilmese kendine de sahip çkamaz diyen E Bakan Ayaz Halkmzn bize verdii desteklerinden dolay onlar sayg ve sevgiyle selamlyorum ifadelerini kulland.

E Bakan Özer Mezarlklarn bakmna daha çok önem vereceiz

Mezarlklarn bakm, onarm ve temizlii için ekiplerin oluturulduunu ifade eden E Bakan Özer ise, Bugün Belediye çalanlarmz ve halkmzla birlikte kabristanlarmz temizliyoruz. Aslnda Bayramdan önce ekibimiz temizlik çalmalarna balamlard ama bitiremedikleri için Bayramdan sonraya kald. Mezarlklarn temizlenmesi hem ziyaretçiler tarafndan kolay oluyor hem de temiz bir görünüm kazanlyor. Hem de vefat eden ailelerine vefa borcunu ödenmi oluyoruz. Bu yüzden kabristan temizliine Belediye olarak daha çok önem vereceiz. Gerekli her türlü bakm hem halkmz için hem de ölüye olan saygmzdan dolay yapacaz ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git