İmam'a pusu!

Otomobilinde silahlı saldırıya uğrayan imam öldü, eşi ve çocukları yara almadan kurtuldu.

Haberler 16.05.2019 - 00:33 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

ANLIURFAnn Birecik ilçesinde, tarlasndan erik toplamaktan dönen imam brahim Halil Polat (35) ile ei ve 2 çocuunun bulunduu otomobile piyade tüfei ile ate açld. Saldrda Polat, vücuduna isabet eden kurunlarla yaamn yitirirken, anne ve 2 çocuu ise yara almadan kurtuldu.

MAMA PUSU KURULDU

Olay, öleden sonra ilçeye bal Mezra Mahallesinde meydana geldi. Gaziantep Ouzeli ilçesinde cami imaml yapan brahim Halil Polat, iddiaya göre kendisine ait tarladan erik toplayarak ei ve 2 çocuu ile birlikte bindii otomobille dönüe geçti. Bu srada kimlii belirsiz kii ya da kiiler piyade tüfekleri ile otomobile ate açt.

MAM ÖLDÜ, E YARALI

Silah seslerini duyanlarn ihbaryla olay yerine gelen salk ekipleri sürücü koltuunda bulunan Polatn vücuduna isabet eden kurunlarla yaamn yitirdiini belirledi. Saldrda otomobilde bulunan Polatn ei ve 2 çocuunun yara almad örenildi. Polatn cenazesi olay yerinde yaplan incelemenin ardndan Birecik Devlet Hastanesine kaldrld.

Saldrnn meydana geldii bölgede geni güvenlik önlemi alan jandarma, olay gerçekletiren kii ya da kiileri yakalamak için çalma balatt.

Ana Sayfaya Git