İnce: CHP karışmadı, teklifi basınla paylaştım

Muharrem İnce tartışma yaratan ‘onursal başkanlık’ önerisiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Haberler 05.07.2018 - 10:32 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bugün Erzuruma giden Muharrem nce, gazetecilere açklamalarda bulundu. Klçdaroluna onursal bakanlk teklifi yaptn açklamasnn ardndan balayan tartmalara deinen nce, Ben genel bakanla bir görüme yaptm ve kendisine bir teklifte bulundum. Onu da basnla paylatm. Herkesin bilmesini istedim, gizlim saklm yok. Bu millete hiç yalan söylemeyeceime söz verdim dedi.

ERZURUMDA ALDIIM OY, CHPNN OYUNDAN FAZLA

nce, Bir seçim kampanyasn geride braktk. Sloganmz hepimizin cumhurbakanyd. Hepimizin cumhurbakan olmak için devam edeceiz. Herkesi kucaklayan, memleketin sorunlarna kafa yoran, 81 vilayeti kar kar dolaan hepinizin cumhurbakan aday olarak Erzurumdan baladk. Kampanya srasnda Erzuruma gelemedim, onun için Erzurumlulardan özür diliyorum. Burada cumhurbakanl oyumuz partinin oyundan çok çok fazla. 45 bin civarnda bir oyumuz var. Yani gelseymiim baraj aacakmz. Erzurumda bu kampanyay balatyoruz dedi.

9 EYLÜLDE KAMPANYA BALATACAIZ

imdiden Erzurumdan 9 Eylül günü balatacam kampanyann ilk açln Erzurumdan yapyorum diyen nce, 9 Eylül 2018 yl bir kampanya balatacam. Türkiyeyi gençlerle yönetelim kampanyas. CHPnin 1 milyon 250 bin üyesi var. Ben 9 Eylül 2018de 9 Eylül 2019a kadar 1 yl içerisinde 1 milyon 250 bin genci üye yapma kampanyas bu. 18 ile 35 ya arasnda, partinin üye says kadar. Bunu baaracaz. 15 milyon oy aldk, hedefimiz 30 milyon oydur. Genç kardelerime sesleniyorum, 9 Eylül 2018 günü kampanyay balatacaz. 1 yl içinde iki katna çkartrsak önümüzdeki cumhurbakanl seçiminde 15 milyonu 30 milyon yapacaz eklinde konutu.

CHP KARIMADI, TEKLF BASINLA PAYLATIM

nce, CHPde kurultay tartmas ve dün yapt açklamann ardndan partinin karp karmad sorular üzerine unlar söyledi:

Hayr hayr CHP karmad. Tam tersine Ben genel bakanla bir görüme yaptm ve kendisine bir teklifte bulundum. Onu da basnla paylatm. Herkesin bilmesini istedim, gizlim saklm yok. Benim gizli planlarm, ajandalarm yok. Bu millete hiç yalan söylemeyeceime söz verdim. Bu millete hiç yalan söylemeyeceime söz verdim. Sayn genel bakana yaptm teklifi de milletimiz ile paylatm. Karma falan yok. Ben seçim çalmas balatmadm, yani Erdoan, Erzuruma geldi diye ben Erzuruma gelmeyecek miyim? Yalovada en fazla Erzurumlu vardr, biz yandan da olsa Erzurumlu saylrz. nce, yarn toplanacak CHP MYKsna ilikin soruya da Ben MYK üyesi deilim, takdir MYK üyelerimizindir eklinde cevap verdi.

BZ BU SEçMDE YENLDK

Erzurumda bulunan Muharrem nce, merkez Aziziye ilçesindeki düün salonunda partililerle bir araya geldi. Erzurum erkek bar ekibinin gösterisini izleyen Muharrem nce, ardndan partililere seslendi. Bütün büyük yolculuklarn bir admla baladn söyleyen nce, 4 Mays günü bir büyük yolculua çktk. 50 günlük kampanyada elimizde ne kald geriye? Helalinden, çalmadan bir yüzde 31 var. Sloganmz, Hepimizin cumhurbakan. imdi 15 milyon oy var helalinden. Bunu 30 milyon yapacaz. Bunu baaracak myz? Allahn izni, milletin isteiyle bunu baaracaz dedi.

Ana Sayfaya Git