İnce değil eşi gitti

DİYARBAKIR'a miting için gelen CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin eşi Ülkü İnce, CHP Eskişehir milletvekili Gaye Usluer ile birlikte cezaevinde bulunan HDP'nin cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş'ı evinde ziyaret etti. Ülkü İnce, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, "Bu siyasi bir görüşme değildi. İnsani bir görüşme, Başak hanım öğretmen biliyorsunuz. Ben de öğretmenim. Bir kadın dayanışması, bir öğretmen dayanışması şeklinde yaptık" dedi.

Haberler 12.06.2018 - 10:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda stasyon Meydanndaki miting alanna ei Muharrem nce ile gelen Ülkü nce, kalabal selamladktan sonra CHPnin Eskiehir milletvekili Gaye Usluer ile birlikte HDPnin cumhurbakan aday Selahattin Demirtan ei Baak Demirta evinde ziyaret etti. Basn mensuplarnn alnmad ziyaret, yaklak 20 dakika sürdü.

EMNE HANIMI DA ZYARET EDERDM

Ziyaretten sonra evden ayrlan Ülkü nce, gazetecilerin sorusu üzerine, Muharrem bey Ankarada bir programa yetimesi gerekiyordu. O miting yaparken ben bu boluu deerlendirdim. Baak hanmla ksa bir görümemiz oldu. Gayet güzel, bu siyasi bir görüme deildi. nsani bir görüme, Baak hanm öretmen biliyorsunuz. Ben de öretmenim. Bir kadn dayanmas, bir öretmen dayanmas eklinde yaptk. Sayn Emine Hanm ayn durumda olsa onu da ziyaret ederdim. Sayn Karamollaolunun ei ayn durumda olsayd onu da ziyaret ederdim. Gayet güzel sohbet ettik, çktk dedi.

Baak Demirta ise sosyal medya hesabndan, Siyaset dümanlklar deil, dostluklar büyütmelidir. Seçimlerden sonra da herkes birbirinin yüzüne bakabilmelidir. Her ey oy deildir, oydan daha kymetlidir insani deerlerimiz. Ülkü Hanm ve Gaye Hanma, dayanma ve nezaketlerinden dolay teekkür ediyorum mesaj ile Ülkü ncenin ziyareti ile ilgili fotoraf paylat.

Ana Sayfaya Git