İnce Diyarbakır'da

Çeşitli temaslarda bulunmak için önceki gün kente gelen İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ile Eğil Tabiat Parkı yerleşkesinde bulunan ve Kur'an-ı Kerim'de isimleri geçen Zülkifl ile Elyesa peygamberler dahil 9 peygamberin medfun olduğuna inanılan kabirleri gezdi, dua etti ardından burada karşılaştığı vatandaşlarla sohbet etti.

Haberler 21.10.2019 - 09:20 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Daha sonra Diyarbakra dönen nce ve Güzelolu, Kayapnar ilçesinde bir düün salonunda düzenlenen 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle düzenlenen Muhtarlar Bulumasna katld.

nce yapt konumada, muhtarlarn bu topraklar üzerinde seçimle gelen en eski devlet görevlisi olduunu belirterek, öyle dedi:

Bir ülkenin meselelerini çözmek isteyen milletin memnuniyetini temin etmek isten her yöneticinin yolu muhtarlardan geçmek zorundadr. Bu i bizim köklü devlet geleneimizde yer alan bir itir. Hemen hepimizin hayatnda mutlaka bir iz brakan bir ekilde hayatlarmza temas edendir. Dorudan milletin sesi olan, kendisi olan bir itir. te bu sebeple Cumhurbakanmz sizler araclyla Cumhurbakanl Külliyesine tamaktadr.

HER HAFTA MUHTARLARLA

Güzelolu ise her çaramba günü muhtarlar büyükehir belediyesinde arlayacaklarn vurulayarak, Hizmetin en iyisini ve en güzelini hak eden vatandamz, çok uzun seneler boyunca belediye hizmet kalitesinden geriye braklmtr. Biz her bir vatandamz yaratlm erefi mahlukat olarak, hizmeti ibadet sayan Cumhurbakanmzdan aldmz emir ve talimatlarla millete hizmet noktasnda, hiçbir engeli kabul etmeyen bir anlay içerisinde çalrken, üphesiz ki milletin temel ihtiyaçlarn karlayamayan bu zihniyete bizim izin vermeniz mümkün deildir. dedi.

Ana Sayfaya Git