İnfaz mı edildi!

Yenişehir ilçesinde Deniz K. isimli kadın, evinde uğradığı saldırı sonucu katledildi. Biri 8 aylık iki çocuğu olan Deniz'in "terö cinayetine" kurban gittiği öne sürüldü.

Haberler 28.12.2019 - 10:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

ddiaya göre bir müzikolde çalan Deniz Knin aile meclisi kararyla aile üyelerinden biri tarafndan öldürüldüü üphesi üzerinde duran Polis, bu yönde kapsaml soruturma balatt. Dört kurun isabet eden Deniz Knin vuruludu esnada evde bulunan biri kesiz aylk, dieri 3 yanda olan iki çocuk ise devlet korumas altna alnd.

K KIZ KARDE

Polis aslen Siirtli olan Deniz Knin, Kz kardeleri R.K ve F.K ile yaklak üç yl önce Vanda yaayan ailesinden kaçarak, Diyarbakra geldiini belirledi. Deniz K ile kardei R.Knin bir müzikholde çaltn tespit eden Polis, iki kz kardein ifadesine bavurdu. Baz kiilerle ilgili gözalt karar alnd örenildi.

DYARBAKIR-Yeniehir ilçesinde iki çocuuyla yaayan ve bir müzikolde çalt iddia edilen Deniz K. isimli kadn, evinde urad silahl saldr sonucu hayatn kaybetti. Deniz K.nin töre cinayetine gittii iddia edilirken, polis bu yönde kapsaml aratrma balatrken, iki çocuu koruma altna alnd.

K çOCUUYLA YAIYORDU

Olay Yeniehir ilçesi Ofis Semtinde bulunan Gevran Caddesi üzerindeki Temoçin Apartmanndaki dairede meydana geldi. Biri sekiz aylk dieri 3 yanda iki çocuuyla yalnz yaayan ve bir müzikolde çalt iddia edilen Deniz K. isimli kadn, önceki gece saat 20.00 sralarnda evinde urad silahl saldr sonucu yaamn yitirdi. Deniz K.nin bir buçuk yandaki bebeinin kucanda olduu srada silahl saldrya urad ve dört kurunun isabet ettii belirtildi.

HASTANEDE KURTARILAMADI

Olay yerine çarlan ambulansla hastaneye kaldrlan Deniz K., yaplan tüm müdahalelere ramen kurtarlamad. Olayla ilgili inceleme balatlrken, polisin çevredeki güvenlik kameralarn incelemeye ald belirtildi. Deniz K.nin 8 aylk ile 3 yanda olan iki çocuu ise devlet korumasna alnd.

KOMULARI: çILIK SES GELD

2 ay önce tand apartmandaki komular, Deniz K.nin önceki gün akam saat 20.00de Yapma diyerek çlk sesini, ardndan da silah sesi duyduklarn belirtti. Deniz K.nin yalnz yaadn ancak aabeyiyle sorunlar olduunu söyleyen komular, Deniz K.nin en son aabeyiyle telefon görümesi yaptn belirtti.

KIZ KARDENN FADES

Buarada l Emniet müdürlüü Cinayet masas Ekipleri, cinayetle ilgili detaylar da ortaya çkard. Polis aslen Siirtli olan Deniz Knin, Kz kardeleri R.K ve F.K ile yaklak üç yl önce Vanda yaayan ailesinden kaçarak, Diyarbakra geldiini belirledi. Deniz K ile kardei R.Knin bir müzikholde çaltn tespit eden Polis, iki kz kardein ifadesine bavurdu.

CNAYETTE TÖRE ÜPHES

ki kz kardeinin anlatmlar üzerine ilenen cinayette töre üphesi üzerine younlaan polis, soruturmay geniletirken, genç kadnn, alnan aile meclisi kararyla öldürüldüü, ihmaline arlk verdi. Baz kiilerle ilgili gözalt karar alnd örenildi.

Ana Sayfaya Git