İntikam pususu!

Korucu Muhtar, kız kardeşinin kocasını İzmir'de iki kardeşine dövdürünce, damadın yakınları dün Hazroda pusu kurdu. çatışmada, muhtar ve babası öldü, eşi ve oğlu ise yaralandı.

Haberler 28.05.2019 - 11:25 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Hazro ilçesinde ayn zamanda güvenlik korucusu olan Meebalar köyü muhtar Hasan Bkmn kulland minibüse, husumetlileri tarafndan okul önünde uzun namlulu tüfek ve tabancalarla ate açld. Saldrda muhtar Bkm ile babas Piresin Bkm (57) hayatn kaybederken, ei Emine Bkm ve 7 yandaki olu Ahmet Bkm yaraland.

OKULUN ÖNÜNDE ATE AçILDI

Alnan bilgiye göre, olay dün saat 11.30 sralarnda Hazronun Krmata köyünde meydana geldi. Ayn zamanda güvenlik korucusu olan Meebalar Köyü muhtar Hasan Bkmn(34) kulland 21 BP 956 plakal minibüs, Krmata lkokulu önünde hareket halindeyken, husumetlileri olduu belirtilen 4 kii tarafndan uzun namlulu tüfek ve tabancalarla ate altna alnd.

MUHTAR VE BABASI ÖLDÜRÜLDÜ

Saldrganlar kaçarken, yoldan çkp arazide duran minibüsteki sürücü Hasan Bkm ile babas Piresin, ei Emine ve olu Ahmet Bkm yaraland. Silah sesleriyle bölgeye çok sayda jandarma ve salk görevlisi sevk edildi. Yarallar, salk görevlilerince ambulanslarla Hazro ve Kocaköy ilçelerindeki hastanelere götürüldü. Acil servislerde müdahale edilen yarallardan muhtar Hasan Bkm ve babas Piresin Bkm kurtarlamayarak yaamn yitirdi. Baba ve olunun cesetleri otopsi için morga konuldu.

E VE OLU YARALANDI

Buarada, olayda yaralanan ve tedavileri devam eden 7 yayndaki Muhtarn olu Ahmet ve annesi Emine Bkmn hayati tehlikelerinin sürdüü belirtildi. ki yaral, ilk müdahaleden sonra, Diyarbakrdaki hastanelere sevk edildi. Olay yeri ve hastanelerde güvenlik önlemi alan jandarmalar, gri bir otomobille kaçtklar belirtilen olayn faillerini yakalamak için çalma balatt.

OLAY NTKAM PUSUSU M?

Yaamn yitiren Hasan Bkmn, zmirde yaayan kz kardeini tartaklad için kardelerini bu kente gönderip, enitesini dövdürdü. ddiaya göre, yaklak 5 gün önce kz kardeinin Köy Muhtar ve Güvenlik korucusu olan Hasan Bkma einin kendisini dövdüünü söylemesi üzerine kardelerini kente gönderip enitesini dövdürdüünü duyan kar taraf, bunun üzerine Bkma pusu kurdu.

Olayn faili olduu iddia edilen kiilerin enitelerinin aabeyleri Salih ve Kerim .nin ve iki oulunun yakalanmas için jandarma çalma balatt. Olayla ilgili geni çapta inceleme sürüyor.

Ana Sayfaya Git