İslam Ülkeleri Birliği Unutmuş

HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu "İslam ülkelerinin en büyük silahının birlik ve beraberlik olduğunu unutmuş olduklarından dolayı 6 milyon nüfuslu Yahudiler, 1,5 milyarlık ümmetin bağrına hançer gibi saplanmış"

Haberler 22.07.2017 - 10:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Siyonist srailin Filistinlilere yönelik zulümlerine tepki gösteren HÜDA PAR Genel Bakan Zekeriya Yapcolu, Söz Habere yapt açklamada, Siyonist rejimi devlet olarak kabul etmeyeceklerini söyledi. Yapcolu, slam ülkelerinin en büyük silahnn birlik ve beraberlik olduunu unutmu olduklarndan dolay 6 milyon nüfuslu Yahudiler 1,5 milyarlk ümmetin barna hançer gibi saplanm. dedi.

Diyarbakr slami Sivil Toplum Kurulularnca cuma namaz sonras tarihi Ulu Cami önünde Müslümanlarn ilk kblesi Mescid-i Aksann srail tarafndan ibadete kapatlmasna yönelik protesto eylemine katlan Yapcolu, burada Söz Habere konutu.

MÜSLÜMANLARIN DAINIKLII

Yapcolu, Müslümanlarn dankln frsat bilen Siyonistler, daha önce Filistinli kardelerimize gönderilen yardmlarn kontrol edilmesi uygulamasn getirmiti. imdi bir adm daha ileri atarak, Mescitlerinizde namaz klmak için de bizden izin almanz gerekiyor dediler. Eer biz bunu da sineye çekersek, buna da ümmet olarak tepkisiz kalrsak, artk kendi evlerimizde dahi kldmz namaz izne bal bir hale getirecekler. diyerek tepki gösterdi.

srailin Mescid-i Aksada müminlerin namaz klmalarn engelleyecek kadar pervaszlatn aktaran Yapcolu, siyonist srailin ortak özelliinin korku olduunu bildirdi. Biz birbirimizle kaptmz, savatmz ve kendi gücümüzü birbirimize kar kullandmz müddetçe srailin bizden ne korkaca ne de bizleri ciddiye alaca var. diyen Yapcolu, öyle devam etti:

DÜNYAYA SATILAN SLAHLAR

Araplar dünya nüfusunun yüzde 5ini oluturuyor. Dünyada satlan silahlarn yarsna yaknn kendileri alyor. Ama bu silahlar birbirlerine kar kullanmak, birbirlerinin gözlerini korkutmak ve birbirlerini tehdit etmek için kullanyorlar. slam ülkelerinin en büyük silahnn birlik ve beraberlik olduunu unutmu olduklarndan dolay 6 milyonluk nüfuslu Yahudiler, 1,5 milyarlk ümmetin barna hançer gibi saplanm.

srailin igal topraklarn her gün genilettiini anlatan Yapcolu, slam ülkelerinin birbiriyle kapmalar siyonizmin ekmeine ya sürer. Müslüman gruplarn birbirleriyle uramas da siyonizmin güç ald hususlardan bir tanesidir. dedi.

BR ÜMMET OLMALIYIZ?

Yapcolu son olarak, Biz slam ümmeti olarak, Müslüman halklar olarak, Siyonist terör ebekesini bir devlet olarak kabul etmeyeceiz. Oraya çöreklenmi olan habis ur, temizlenmedikçe, sadece slam corafyas olmak üzere hiç kimse rahat yüzü görmeyecektir. ifadelerini kulland. Yapcolu, baz Arap ülkelerinin Katara uyguladklar boykot ile Müslümanlarn ilk kblesi olan Mescid-i Aksann srail tarafndan ibadete kapatlmasnn birbiriyle ilikili olduunu ifade etti.

Ana Sayfaya Git