İYİ Parti'de 'revizyon' talimatı

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın 81 il başkanlığına 'Teşkilat revizyon çalışmaları' konulu bir yazı gönderdi.

Haberler 02.07.2018 - 10:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

24 Haziran seçimleri ardndan kameralar karsna çkan Y Parti Genel Bakan Meral Akener, yapt açklamasnda partimin bandaym demiti. Y Parti Genel Bakan Yardmcs Koray Aydn, bu açklamann ardndan parti tekilatlarna bir yaz gönderdi.

Y Partinin Tekilat lerinden Sorumlu Genel Bakan Yardmcs Koray Aydn tarafndan 81 il bakanlna gönderilen, Tekilat revizyon çalmalar konulu yazda, gelen raporlarn hzla deerlendirilmeye alnaca belirtildi. 24 Haziran seçimlerinde Y Partinin her eye ramen baarl olduu ifade edilen yazda, Tekilatlarmzda gerekli revizyon ve güçlendirme admlar cesaretle atlacaktr diye belirtildi.

Parti tekilatlarna gönderilen yazda, önemli bir dönemden geçildii vurgulanarak, Hal böyle iken Y Parti Genel Merkezinin bilgisi, talebi ve onaynn dnda, il ve ilçe tekilatlarmzn kendi inisiyatifleriyle istifa, görevden alma veya ihraç gibi bir tasarrufta bulunmalar bu aamada partimize büyük zarar verecektir. Bu tür tasarruflara kesinlikle tevessül edilmemelidir ifadelerine yer verildi.

Y PART TEKLATLARINA UYARI

Y Parti tekilatlarna gönderilen yazda unlar yer ald:

24 Haziran seçimlerinin resmi olmayan kesin sonuçlar alnm, buna göre Y Parti ilk kez katld bir yartan her eye ramen baaryla çkmtr. Y Parti, elde ettii sonucu en ücra yurt köesindeki köyden, Genel Merkeze kadar uzanan bir yelpazede tüm yönleriyle ele alp deerlendirme sürecini balatmtr.

Bu çerçevede 81 ilimizden gelen raporlar hzla deerlendirmeye alnacak, tekilatlarmzda gerekli revizyon ve güçlendirme admlar cesaretle atlacaktr.

Y Parti olarak Genel Merkezimizden, en sade üyesine ve gönüllüsüne kadar dikkatli, özenli ve sorumlu hareket etmemiz gereken bir dönemden geçiyoruz.

Hal böyle iken Y Parti Genel Merkezinin bilgisi, talebi ve onaynn dnda, il ve ilçe tekilatlarmzn kendi inisiyatifleriyle istifa, görevden alma veya ihraç gibi bir tasarrufta bulunmalar bu aamada partimize büyük zarar verecektir. Bu tür tasarruflara kesinlikle tevessül edilmemelidir.

linizde yukarda belirtilen hususlarla ilgili gelimelerin yakndan takip edilmesi ve bu talimatn tüm ilçe tekilatlarmza ivedi olarak ulatrlmas hususunda; gereini önemli rica eder, çalmalarnzda baarlar dilerim. Selam ve sayglarmla.

Ana Sayfaya Git