Şehit çocuğuna bakmadığı iddiasıyla doktor ve görevliler hakkında soruşturma

ANKARA'da, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit olan Elazığlı polis memuru Hüseyin Göral'ın, şehit olduktan sonra doğan 4 aylık oğlu Ali Göral'a götürüldüğü Fırat Üniversitesi Hastanesi'nde bakmadığı iddiasıyla Dr. H.G.P. ve görevliler hakkında hakkında soruşturma başlatıldı.

Haberler 06.05.2017 - 08:54 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

15 Temmuz darbe giriimi srasnda görev yapt Gölbandaki Özel Harekat merkezinde ehit olan polis memuru Hüseyin Göraln ehit olduktan sonra doan olu Ali Görala, Elazda götürüldüü Frat Üniversitesi Hastanesinde Dr. H.G.P.in bakmad sosyal medyada yerald.

Yaknlar sosyal medyada, ehit polisin ei Ceren Göraln, olu Ali için Frat Üniversitesi Hastanesi çocuk Nöroloji Polikliniine gittiinde Dr. H.G.Pnin çocuuna bakmadn ehit çocuu denildiinde ise, ehit çocuu ise, ehit çocuu, çkn dar diyerek tepki gösterdiini aktard. ehit yaknlar ayrca bu durumu Frat Üniversitesi Rektörlüüne de iletti.

SORUTURMA AçILDI

Rektörlükten yaplan yazl açklamada, 04.05.2017 tarihinde Frat Üniversitesi Hastanesi çocuk Nöroloji Polikliniinde 15 Temmuz ehidimiz merhum Hüseyin Göraln ei ve çocuuna yönelik üzücü olayla ilgili olarak Rektörlüümüz, Frat Üniversitesi Hastanesi çocuk Nöroloji Polikliniinde görevli doktor ve görevliler hakknda bir soruturma balatm olup, soruturma sonucu hakknda kamuoyu en ksa süre içerisinde bilgilendirilecektir. Vatan uruna ehit olan evlatlarmzn emanetini kendi emanetimiz gibi görerek, konunun bu hassasiyette yürütüleceini kamuoyuna sayg ile duyururuz denildi.

Daha önce ehit çocuunun annesi ile kendisini ziyaret ettiini hatrlatan Vali Murat Zorluolu da olayn takipçisi olacaklarn söyledi. Vali Zorluolu, ehit çocuunun kendisine yapt ziyaretin fotorafn sosyal medya hesabndan, Vali dedesini ziyarete geldi. Onu kucaklamak tarifsiz bir mutluluk notu ile paylamt.

Ana Sayfaya Git