Şehit korucunun eşi doğum yaptı

Aktay, PKK'lı teröristlere yönelik operasyonda şehit düşen güvenlik korucusu Adil Kamel'in Siirt Devlet Hastanesinde doğum yapan eşini ziyaret etti.

Haberler 05.02.2017 - 13:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti Genel Bakan Yardmcs ve Parti Sözcüsü Yasin Aktay, PKKl teröristlere yönelik operasyonda ehit düen güvenlik korucusu Adil Kamelin Siirt Devlet Hastanesinde doum yapan eine geçmi olsun ziyaretinde bulundu.

Aktay, 22 Eylül 2016da Siirtin Eruh ilçesine bal Akmee köyü krsalnda terör örgütü PKKya yönelik operasyonda ehit olan güvenlik korucusu Kamelin Siirt Devlet Hastanesinde doum yapan ei Kadriye Kameli ziyaret etti.

Kamelin salk durumu hakknda Bahekim Muzaffer Aslandan bilgi alan Aktay, her zaman ehit ailelerinin yannda olduklarn söyledi.

EHT KORUCUNUN ALES

ehitler sayesinde bu vatan vatan olarak bildiklerini ifade eden Aktay, u deerlendirmede bulundu:

Gönül arzu eder ki hiçbir insan kaybetmeden de bu vatan idrak edelim. Ancak bu iin tabiatnda bu var. Bu memleketin her ferdi 15 Temmuzda bu memleket için cann vermeye hazr olduunu göstermi bir toplumdur. Aslnda potansiyel olarak bu memleketin her ferdinde ehit, gazi olma istidad var. Bu vatan vatan olarak bilme istidad var. Vatanmz sa olsun.

ehit ei Kadriye Kamel de Eimin vatan uruna ehit olduundan dolay memnunum. ehidimin ismini çocuumla yaatacam. stiyorum ki çocuum da babasnn görevini yapsn. Babas güzel bir kahramand, devlete hizmeti çoktu, inallah bir an önce büyür ve babasnn yolunda ilerler. ifadelerini kulland.

Ziyarette Aktay, ehidin doan erkek çocuuna çeitli hediyeler verdi.

Ana Sayfaya Git