Şehit Uzman Çavuş, gözyaşlarıyla uğurlandı

ELAZIĞ'dan Van'a giden askeri konvoy için güvenlik önlemi alan zırhlı aracın Elazığ- Bingöl yolunda devrilmesi sonucu şehit olan Uzman Çavuş Faruk Barut'un cenazesi, memleketi Elazığ'da düzenlenen törenin ardından gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Haberler 25.11.2017 - 10:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

ELAZIdan Vana giden askeri konvoy için güvenlik önlemi alan zrhl aracn Elaz- Bingöl yolunda devrilmesi sonucu ehit olan Uzman çavu Faruk Barutun cenazesi, memleketi Elazda düzenlenen törenin ardndan gözyalaryla topraa verildi.

ehit Uzman çavu Barut için önce Elaz 8inci Kolordu Komutanlnda basna kapal tören düzenlendi. Daha sonra ehidin cenazesi, zzet Paa Camiine getirildi. Cuma namaznn ardndan Elaz l Müftüsü Yusuf Sarkaya, cenaze namazn kldrd. ehidin cenaze törenine Elaz Valisi çetin Oktay Kaldrm, Elaz Belediye Bakan Mücahit Yanlmaz, 8inci Kolordu Komutan Korgeneral Osman Erba, AK Parti Elaz Milletvekili Metin Bulut, askerler, ehidin babas hsan Barut, akrabalar ve çok sayda Elazl katld. Askerler tarafndan omuzlara alnan ehidin cenazesi, askeri törenle cenaze aracna götürüldü. ehit Uzman çavu Barutun cenazesi, Elaz Garnizon ehitliinde topraa verildi.

Ana Sayfaya Git