5 bin ücretli öğretmen

5 bin ücretli öğretmen alımı için sözlü sınav sonuçları bugün açıklanacak

Haberler 31.07.2018 - 10:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Milli Eitim Bakanlna bal resmi eitim kurumlarnda ek ders ücreti karlnda görev yapanlarn sözlemeli öretmenlie atanma sürecini içeren takvim açkland. Buna göre, sözlü snava katlmaya hak kazanan adaylar ve sözlü snav merkezleri bugün ilan edilecek

Milli Eitim Bakanl (MEB), 5 bin ücretli öretmenin sözlemeli öretmenlie atanmas sürecinde sözlü snava katlmaya hak kazanan adaylar ve sözlü snav merkezlerini bugün ilan edecek.

MEB Personel Genel Müdürlüünün internet sitesinden, Bakanla bal resmi eitim kurumlarnda ek ders ücreti karlnda görev yapanlarn sözlemeli öretmenlik bavurularyla ilgili takvim yaymland. Bakanlk daha önce 5 bin ücretli öretmenin sözlemeli öretmenlie atanacan açklamt. Takvime göre, sözlü snava katlmaya hak kazanan adaylar ve sözlü snav merkezleri bugün açklanacak.

TE SINAV TAKVM

Sözlü snav merkezi tercihleri, 14 Austosta alnacak. Adaylarn sözlü snav merkezleri olan Adana, Ankara, Erzurum, stanbul, zmir ve Malatya illerini bu tarihler arasnda tercih etmeleri gerekiyor. Adaylarn sözlü snava alnacaklar snav merkezleri, 7 Austosta ilan edilecek. 1114 Austosta sözlü snavlar yaplacak ve sonuçlar 17 Austosta açklanacak.

1728 Austosta alnacak itirazlar, 31 Austosta sonuçlandrlacak. 47 Eylül tarihlerinde atama tercihleri açklanacak ve atama sonuçlar 11 Eylülde kamuoyuna duyurulacak.

Ana Sayfaya Git