5 binkişi işe alındı

Diyarbakır'da geçici hizmetli kadrosuna alınacak 5 bin kişi için noter huzurunda kura çekimi yapıldı. 5 bin kişi 6 ay süreyle istihdam edilecek.

Haberler 14.03.2017 - 09:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kamu kurum ve kurulularnda 6 ay süreyle çaltrlmak üzere bavuran 39 bin 173 aday arasndan ie alnacak 5 bin kii, noter huzurunda yaplan kura çekimi ile belirlendi.

5 BN ç çN KURA çEKM YAPILDI

çalma ve Sosyal Güvenlik Bakanlnn Diyarbakrdaki kamu kurum ve kurulularnda çaltrlmak üzere KUR tarafndan, 6 ay süreli personel alm, noter huzurunda yaplan kura çekimi ile belirlendi. Cahit Stk Taranc Kültür Merkezinde, noter huzurunda yaplan çekilite, Büyükehir Belediyesi bata olmak üzere, merkez ilçe ve ilçe belediyelerinde istihdam edilecek kiiler için kura çekildi.

ÖNÜMÜZDEK GÜNLERDE BAI

Toplum Yararna Program (TYP) bavurusu yapanlar arasnda yaplan kura çekimine Vali Yardmcs Tuba Koal, çalma ve Kurumu Müdürü smail Koç, belediye bakan vekilleri ile bavuru yapanlar katld. Bavuru yapan 39 bin 173 kiinin veri tabanna yüklendiini, kura çekimleri sonras belirlenen 5 bin kiinin alnacan kaydeden Kurumu l Müdürü smail Koç, kurada ad çkanlarn yarn açklanacan söyledi.

500 K BÜYÜKEHR BELEDYES

Yaplan konumann ardndan, kura çekimine geçildi. lk olarak Büyükehir Belediyesine alnacak 500 kiinin kura çekimi için noterin hazrlad bilgisayardaki butona baslarak kura çekimi gerçekletirildi. Kura çekimi srasyla dier belediyeler için gerçekletirilirken, kurada i almna hak kazananlarn isimlerinin yarn açklanaca belirtildi.

Ana Sayfaya Git