6 kayyım ile iki vali yardımcısı değişti

Ergani, Hazro, Bismil, Hani, Lice ve Silvan Kaymakamı ile Diyarbakır Vali Yardımcısı Ahmet Yıldız ile Onur Yeniay'ın görev yerleri değişti. Diyarbakır Vali Yardımcılarından Ahmet Yıldız Bayburt Vali Yardımcılığına, Onur Yeniay Diyarbakır Valiliği Hukuk Müşavirliğine atanırken Trabzon Dernekpazarı Kaymakamı Murat Yıldız'da Diyarbakır Vali Yardımcılığına görevlendirildi. Ergani Kaymakamı Abdulselam Öztürk Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığına atanırken yerine Ağrı Tutak Kaymakamı Ahmet Karaaslan, Trabzon Beşikdüzü Kaymakamlığına görevlendirilen Hazro Kaymakamı Ferhat Vardar'ın yerine Kütahya Dumlupınar Kaymakamı Salih Sak görevlendirildi.

Haberler 21.08.2021 - 04:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhurbakan imzasyla Resm Gazetede yaymlanan atamalara göre Ergani, Hazro, Bismil, Hani, Lice ve Silvan Kaymakam ile Diyarbakr Vali Yardmcs Ahmet Yldz ile Onur Yeniayn görev yerleri deiti.

MÜLK DARE AMRLER

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan imzasyla yaymlanan Mülki dare Amirleri Atama Kararnamesi ile bulunduklar yerlerde görev sürelerini tamamlayan veya hizmet ve mazeretleri gereince kararname kapsamna alnan 624 mülki idare amirinin görev yerleri liyakat ve kdemleri dikkate alnarak deitirildi. Atamalar, 3 sayl Cumhurbakanl Kararnamesinin 2. ve 3. maddeleri gereince yapld.

DYARBAKIRDAK DEKLK

Yaymlanan kararnameye göre Diyarbakr Ergani Kaymakam Abdulselam Öztürk Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüü Daire Bakanlna atanrken yerine Ar Tutak Kaymakam Ahmet Karaaslan, Trabzon Beikdüzü Kaymakamlna görevlendirilen Hazro Kaymakam Ferhat Vardarn yerine Kütahya Dumlupnar Kaymakam Salih Sak görevlendirildi.

KAYYIMLAR DA DETRLD

Ayn ekilde Bismil Kaymakam Hamza Türkmen Kars Kazman Kaymakamlna atanrken yerine Kars Digor Kaymakam Enver Hakan Zengince, Denizli çivril Kaymakamlna görevlendirilen Hani Kaymakam Turan Soukolukun yerine Konya Tuzlukçu Kaymakam Abdullah Yüksel, Erzurum Oltu Kaymakamlna görevlendirilen Lice Kaymakam Cevdet Bakkaln yerine Sivas Aknclar Kaymakam Muhammed Evlice atanrken Diyarbakr Valilii Hukuk Müavirliine görevlendirildi.

DCLE LçES KAYMAKAMI

Hatay Hassa Kaymakam olarak görev yapmakta iken 14 Ekim 2020 tarihli Bakanlk Onay ile Dicle ilçe Kaymakamlna geçici olarak görevlendirilen Kadir Yurdagül yaymlanan kararnameyle Dicle lçe Kaymakamlna, Hakkari çukurca Kaymakam olarak görev yapmakta iken çileri Bakanl Personel Genel Müdürlüünün 11 Ocak 2021 tarih ve 346 sayl yaz gereince Silvan Kaymakamlna görevlendirilen Murat Öztürkün de atamas Silvan Kaymakamlna yapld

K VAL YARDIMCISI

Yaymlanan kararname de Diyarbakr Vali Yardmclarndan Ahmet Yldz Bayburt Vali Yardmclna, Onur Yeniay Diyarbakr Valilii Hukuk Müavirliine atanrken Trabzon Dernekpazar Kaymakam Murat Yldzda Diyarbakr Vali Yardmclna görevlendirildi.

Ana Sayfaya Git