7 yaşındaki memati desteği

Babası Yusuf Aygün ile Şanlıurfa'dan gelen 7 yaşındaki Memati Aygün, annelere çikolata ve şeker ikram etti. Baba Yusuf Aygün "Türkiye genelinde annelere destek olmamız lazım. Belki çocuklarına ulaşırız" derken, Memati Aygün de oturma eylemi yapan anneleri televizyonda görünce çok üzüldüğünü dile getirdi.

Haberler 11.09.2019 - 09:57 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çocuklar daa kaçrlan Diyarbakr annelerinin, HDP il binas önünde balatt oturma eylemine destek için babasyla anlurfadan gelen 7 yandaki Memati Aygün, annelere çikolata ve eker ikramnda bulundu.

çocuklarnn daa kaçrlmasnda HDPyi sorumlu tutarak, 3 Eylülde HDP l Bakanl binas önüne gelen Diyarbakr annelerinin balatt oturma eylemine destek ziyaretleri devam ediyor.

Annelerin oturma eylemi yapt HDP l Bakanl binas önüne anlurfadan destek ziyaretine babas Yusuf Aygün ile gelen 7 yandaki Memati Aygün, annelere eker ve çikolata ikram etti.

EKER VE çKOLATA KRAMI

Baba Aygün, annelerin oturma eylemine ilikin televizyonda yaymlanan haberleri gördüklerini, bunun üzerine destek için geldiklerini söyledi.

Annelerin büyük bir cesaret örnei göstererek, çocuklarn geri istediini vurgulayan Aygün, Türkiye genelinde annelere destek olmamz lazm. Belki çocuklarna ularz. En azndan dier annelere de örnek olsun. Olum, eker datmak istedi. Hatta birkaç gün burada kalmak istiyor. Annelerin yannda olacaz. Anneler alamasn. dedi.

Memati Aygün de oturma eylemi yapan anneleri televizyonda görünce çok üzüldüünü, onlara eker ve çikolata datmak için anlurfadan geldiini dile getirdi.

Ana Sayfaya Git