Bakan Koca: Hastaneleri dolu bir ilimiz yok

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, kapasiteleri dolan hastanelere ilişkin, "Kovid-19 nedeniyle hastaneleri dolu bir ilimiz, hatta kapasitesi tamamen dolu hastanemiz yoktur. İddialar asılsızdır" dedi.

Haberler 07.08.2020 - 10:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Salk Bakan Fahrettin Koca, Twitter hesabndan kapasitesi dolan hastanelere ilikin açklama yapt. Bakan Koca, Twitter hesabndan yapt paylamda unlar yazd: Kovid-19 nedeniyle hastaneleri dolu bir ilimiz, hatta kapasitesi tamamen dolu hastanemiz yoktur. ddialar aslszdr. Bu aslsz iddialarn sahipleri, hastaneler doluymu gibi tedbir alsn. ddialarn topluma belki bu ekilde yarar olur.

HASTANES DOLU LMZ YOK

Koca, 14 ayr videkonferans ile koronavirüs toplants yaptklarn duyurdu.

Koca, l deerlendirme toplantlarnda, stanbul, Ankara, zmir, Adana, Konya, Gaziantep, Kayseri, Malatya, Diyarbakr, Bursa, Erzurum, anlurfa, Mardin, Batman valileri, il salk müdürleri, halk sal bakanlaryla, il baznda, 14 ayr video konferansta dün bir araya geldik. Toplantlarda, vaka durumunu ve tedbirleri deerlendirdik, salgna kar planlama yaptk. l hfzsshha kurullarnn bakan valilerimizle il salk müdürlüklerimizin çalmalarnda egüdümü saladk. çileri bakanmza, valilerimize, salk personelimize teekkür ederiz dedi.

Ana Sayfaya Git