Öldürülüp bahçeye gömülmüş

Elazığ'da kasım ayından beri kayıp olarak aranan ve güvenlik kameralarından en son Karakoçan'da yaşayan Nihat Cav'ın aracına bindiği belirlenen Remziye Apaydın'ın öldürüldüğü ortaya çıktı. Özel ekip tarafından Apaydın'ın öldürülmesi ile ilgili gözaltına alınan Cav, cesedi kendisine ait bahçeye gömdüğünü itiraf etti. Yapılan kazıda Apaydın'ın cesedi 1,5 metre derinlikte gömülü halde bulundu.

Haberler 17.05.2022 - 11:32 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Elazda kasm ayndan beri haber alnamayan ve ailesinin kayp bavurusunda bulunduu 3 çocuk annesi Remziye Apaydn ile ilgili yürütülen soruturma kapsamnda emniyet ve jandarma tarafndan özel ekip oluturuldu. Yaplan teknik takiple Apaydnn kaybolmadan önce Karakoçan ilçesinde yaayan Nihat Cavn aracna bindii güvenlik kameralar görüntülerinden tespit edildi.

ÖZEL EKP ARATIRDI

Apaydnn telefonunun HTS kaytlarn inceleyen ekip, Nihat Cav ile sk sk görütüünü belirledi. Ekipler, ayrca Apaydnn kaybolmadan önce Kovanclar ilçesinde bulunan evinin ve ziynet eyalarnn satldn tespit etti. Soruturmay derinletiren ekip, Nihat Cav takibe alarak birçok kiinin bilgisine bavurdu. 6 aylk çalma sonunda Nihat Cav ve birçok kii gözaltna alnd.

CENAZESNE ULAILDI

Nihat Cav, ifadesinde Apaydn öldürdüünü ve Karakoçan ilçesine bal Yenice köyünde bulunan kendisine ait bahçeye gömdüünü itiraf etti. Kadavra köpekleri ile yaplan ilk aramada Apaydnn cesedi bulunamaynca Nihat Cav, güvenlik önlemleri altnda olay yerine götürülerek yer tespiti yapld. Yaplan kazda Apaydnn cesedi naylon poetlere sarl bir ekilde 1,5 metre derinlikte bulundu. Apaydnn cenazesi otopsi için Elaza götürüldü.

Yaplan incelemede Nihat Cavn piyasaya yüklü miktarda borcu olduu belirlendi. Nihat Cav ve gözaltna alnan dier üphelilerin jandarmadaki ilemleri devam ediyor.

Ana Sayfaya Git