Aşure ikramına katıldı

İl Valisi Ve Belediye Başkanvekili Hasan Basri Güzeloğlu, kent protokolu ve iktidar mensubu milletvekilleriyle birlikte tarihi Ulu Caminde kılınan öğlen namazı sonrasında, vatandaşlara "aşure" ikramında bulundu.

Haberler 10.09.2019 - 10:50 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Valilii ve Büyükehir Belediyesi tarafndan öle namaz sonrasnda Ulu Camide Muharrem ay nedeniyle vatandalara aure ikram edildi.

Vatandalarn büyük ilgi gösterdii etkinlikte Diyarbakr Valisi ve Büyükehir Belediye Bakan Vekili Hasan Basri Güzelolu, AK Parti milletvekilleri Ebubekir Bal ve Oya Eronat, Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, Diyarbakr Cumhuriyet Basavcs Ahmet Yavuz, Diyarbakr Jandarma Bölge Komutan Tugeneral Mustafa Baolu ile l Emniyet Müdürü Tacettin Aslan vatandalara aure ikram etti.

VALDEN ANLAMLI MESAJ

Güzelolu, slam dünyasnda yaanan ve hepimizin yüreini kanatan kerbela hadisesinin ve sonrasndaki bu aure günümüzün öncelikle birlik ve beraberliimize hizmet etmesini, kardelik duygularmz pekitirmesini ve geçmite yaanan aclardan ders alarak bir daha hiçbir ekilde hiçbir acnn yaanmamasna vesile olmasn diliyoruz. dedi.

KERBELA EHTLERMZ

Bu vesileyle kerbela ehidi üheda Hazreti Hüseyin efendimizin ve onunla birlikte kerbela da ehadete eren bütün yol ve dava arkadalarna da rabbimden rahmet dileyen Güzelolu, unlar söyledi: Diyarbakrda hem Ulu Camimizde, hem de ilçelerimizde en büyük camilerimizde Büyükehir Belediyesi olarak aure datyoruz. Vatandalarmzla birlikte kerbelay, kerbela ehitlerimizi rahmetle Fatihalar ile anarken ayn zamanda birlik ve beraberliimizin daim olmasn dua ediyoruz. Diyarbakrdaki bu duamzn nallah karlk bulmasn diliyorum. Huzur ve güven içerisinde Diyarbakrn her köesinde vatandalarmzla birlikte onlara en iyi hizmeti götürmenin gayreti içerisindeyiz.

Güzelolu aure ikramndan sonra protokol üyelerine, sanatç Mustafa Keser ve etkinlie katkda bulunan herkese içtenlikle teekkür etti.

Ana Sayfaya Git