ABB Melih Gökçek son dakika istifa edecek mi? Melih Gökçek Kadir Topbaş gibi istifaya mı itiliyor?

Melih Gökçek istifa etti haberleri bir süredir gündemdeki yerini korumakta. Bir çok sosyal medya ortamında ve haberlerde er ya da geç Melik Gökçek istifa edecek diye geçmekte iken Ankara Büyükşehir belediye başkanının Dikmen'de bulunan başkanlık konutundan taşınacağı gündemde. Öyle ki bir gazete de geçtiğimiz günlerde yazılan yas-zı da Melih Gökçek istifa edecek mi sorusuna yanıt olarak, ay sonuna kadar istifa edece kdenilmişti.

Haberler 16.10.2017 - 15:37 Son Güncelleme : 17.10.2017 - 02:14

Melih Gökçek istifa etti haberleri bir süredir gündemdeki yerini korumakta. Bir çok sosyal medya ortamnda ve haberlerde er ya da geç Melik Gökçek istifa edecek diye geçmekte iken Ankara Büyükehir belediye bakannn Dikmende bulunan bakanlk konutundan yalarn toplad haberleri de gündemde. Öyle ki bir gazete de geçtiimiz günlerde yazlan yas-z da Melih Gökçek istifa edecek mi sorusuna yant olarak, ay sonuna kadar istifa edece kdenilmiti. Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann da bugün stanbuldan Ankaraya gitmesi ve Melih Gökçekin kendisini karamas akllardaki Melh Gökçekin kalemi krld m eklinde sorulara mahala verdi.

MELH GÖKçEK STFA ETMEK ÜZERE M?

Melih Gökçek istifa konusunda son dakika gelimeler yaanyor. Gündemde Ankara Büyükehir Belediye Bakan Melih Gökçekin son bir kere Erdoan ile görüme istei sosya medya ya yansm ve bu günde Erdoan Ankaraya gitmesi kafalarda soru iareti uyandrmt. Kanal D Ana Haberin canl yaynnda ilk kez Türkiyeye duyuran Hürriyet gazetesi yazar ve Kanal D Haber Dairesi Bakan Ahmet Hakan, son bir bomba daha patlatt. Melih Gökçek istifa edebilir

ÜYELER KARI OY KULLANACAK DDALARI

Kadir Topban Belediye Meclisindeki AK Partili üyelerin kar oy kullanmalaryla istifa ettirildiini hatrlatan Ahmet Hakan, imdi benzer bir yöntemin Melih Gökçek için de denenmesine karar verilmi dedi. Ankara Belediye Meclisindeki AK Partili üyelere Melih Gökçek kart oy kullanmalar talimat verilmi diyen Ahmet Hakan, Bunu fark eden Melih Gökçekin bugün istifa etmesi bekleniyor bilgisini paylat.

GÖKçEKE YAKIN KAYNAKLAR KONUTU

Hürriyet Gazetesinde son dakika ortaya atlan iddiaarda Melih Gökçekin akam odasn toplad söylendi. Yani Melih Gökçek istifa sna ramak kald. Ate olamya yerden duman çkmaz atasözünün ne kadar doru olup olmad önümüzdeki günerde netleecektir. Gökçeke yakn kaynaklar, Gökçekin Erdoanla son bir kez görüme talebi olduunu söyledi.

AYAK ÜSTÜ KONUTULAR

Kulislere Gökçekin son kez Erdoanla görümek istedii yansrken, bu görümenin havalimannda olabilecei belirtildi. Ancak, Gökçekin havaalannda özel görüme ans bulamad, Erdoanla ayak üstü sohbet ettii örenildi. Ayrca Gökçekin hem Dikmendeki bakanlk konutunda hem de belediyedeki makam odasndaki kiisel eyalarn toplad belirtildi.

DDALARDA YERNE GELCEK SM DE BELL

Sadece iddia çerçevesinde gazetelrde geçen haber u ekilde,A nkara Büyükehir Belediye Bakan Melih Gökçekin istifa etmemesi halinde görevden alnacana ilikin haberler sonras Gökçek istifa karar ald Yerine gelecek isim ise Altnda Belediye Bakan Veysel Tiryaki. Konu ile alakal olarak Hürriyet Gazetesinde kalemi eline alan, Hürriyet yazar Abdulkadir Selvi, Pazar günü Melih Gökçekin makamn toplad, pazartesi ya da sal günü istifa edecei haberleri yayld. Görütüüm kaynaklar ise böyle bir sürecin beklenebileceini ancak yine de ihtiyatl olmak gerektiini söyledi ifadelerini kulland.

MELH GÖKçEK STFA HABERLERNE EKM BAINDA AçIKLAMA YAPMITI

Milat Gazetesine konuan Ankara Büyükehir Belediye Bakan Melih Gökçeke istifa iddialarnn ardndan Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann u an böyle bir ey yok ama olmayaca anlamna gelmez sözleri soruldu. er odaklarna ve fitne çabalarna asla izin vermeyeceini belirten Gökçek, Öyle bir hava meydana getiriyorlar ki her söylediinizi bir yerlere çekerek alg operasyonu yapyorlar dedi.

Cumhurbakan Erdoana destek olmann herkesin görevi olduunu da vurgulayan Melih Gökçek, çünkü sayn Erdoan sadece Türkiyenin deil ümmetin lideridir. Fitne peinde olanlar boa urarlar ifadelerini kulland.

MELH GÖKçEK hayat MELH GÖKçEK E

.Melih GÖKçEK

Ankara Büyükehir Belediye Bakan

Avrupa Ödülü Kazanan Kentler Birlii Bakan

Küresel Tasarm Kentleri Tekilat Bakan

Melih GÖKçEK, 20 Ekim 1948 tarihinde Ankara Keçiörende dodu. Babas avukat, annesi ev hanmyd. Üç çocuklu bir ailenin en büyük çocuu olan Gökçek be yana kadar Bakent Ankarada ikamet etti. Babasnn ii dolaysyla Gaziantepe tanan Gökçek, ilk, orta ve lise eitimini Gaziantepte tamamlad.

1967 ylnda Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesini kazannca tekrar Ankaraya yerleti. Mülkiyeden sonra Gazi Üniversitesi Gazetecilik Meslek Yüksek Okulu nu bitirdi. Parlamento muhabirlii, gazete temsilcilii, çalma Bakanlnda Özel Kalem Müdür Yardmcl görevlerinde bulundu. Askerliini Kbrs Güzelyurt ta yedek subay olarak tamamladktan sonra ticaret hayatna atld. Fotorafçlk ve market iletmecilii yapt.

Babasnn Adalet Partisi Gaziantep l Bakan olmas nedeniyle çocukluk yllarndan itibaren siyasetle iç içe büyüdü. 1984 ylnda Keçiören Belediye Bakan seçildi. Bir süre Sosyal Hizmetler ve çocuk Esirgeme Kurumu Genel Müdürlüü de yapan Gökçek, 1991 ylnda Ankara Milletvekili oldu. 1994 ylnda ise Ankara Büyükehir Belediye Bakanlna aday oldu ve seçildi.

Halkn güvenini kazanarak 4 dönem üst üste Ankara Büyükehir Belediye Bakan seçilen Gökçek, hizmet anlay ile Ankaray örnek bir bakent haline getirdi. Hayata geçirdii yeni projeleri ile Ankarallarn takdirini kazanmann yan sra alm olduu ulusal ve uluslararas ödüllerle de bu baarsn taçlandrd.

SYAS HAYATI

25 Mart 1984 yerel seçimlerinde Anavatan Partisinden Ankara Keçiören Belediye Bakanln % 56,6 oy alarak kazand. Görevini tamamladktan sonra Gökçek bürokrasiye geri döndü. 1989-1991 yllar arasnda Sosyal Hizmetler ve çocuk Esirgeme Kurumu Genel Müdürlüü yapt. 20 Ekim 1991 Genel Seçimlerinde Refah Partisi Ankara Milletvekili olarak parlamentoya girdi. 2 yl, 3 ay milletvekillii yapan Gökçek, 1994 ylnda milletvekillii devam ederken Refah Partisinden Ankara Büyükehir Belediye Bakanlna aday oldu ve seçimi kazand. 1999, 2004 ve 2009 Yerel Seçimlerinde de ayn göreve yeniden seçilere 4 dönem üst üste Büyükehir Belediye Bakanl yaparak bir rekora imza att. Halen Ankara Büyükehir Belediye Bakanl görevine devam etmektedir.

1984 - 1989 ANKARA KEçÖREN BELEDYE BAKANLII

1989 - 1991 SOSYAL HZMETLER VE çOCUK ESRGEME GENEL MÜDÜRLÜÜ

1991 - 1994 REFAH PARTS ANKARA MLLETVEKL

1994 - 1999 ANKARA BÜYÜKEHR BELEDYE BAKANLII

1999 - 2004 ANKARA BÜYÜKEHR BELEDYE BAKANLII

2004 - 2009 ANKARA BÜYÜKEHR BELEDYE BAKANLII

2009 - ... ANKARA BÜYÜKEHR BELEDYE BAKANLII

Ayrca Ankara Büyükehir Belediye Bakan Melih GÖKçEK, Avrupa Ödülü Kazanan Kentler Birlii Genel Kurulunda (Mays 2011) oy birlii ile Birliin Bakanlna seçildi.

Küresel Tasarm Kentleri Tekilat Genel Kurulu ve Küresel Tasarm Kentleri Zirvesinde (Eylül 2011) Ankara Büyükehir Belediye Bakan Melih GÖKçEK, Genel Kurula katlan 18 ülkeden 32 kent tarafndan oybirlii ile Küresel Tasarm Kentleri Tekilat Bakanlna seçildi.

ALES

20 Ekim 1975 ylnda Nevin Hanm ile evlendi. Nevin Hanm Düzcenin Akçakoca ilçesinde dodu. Gazi Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Öretmenlii Bölümünden mezun oldu. Öretmenlik görevini otuz sene devam ettirdi. u anda emekli olan Nevin Hanm (SOS) Sosyal Yardmlama ve Dayanma Vakfnn Onursal Bakanln aktif olarak devam ettirmektedir. Melih - Nevin Gökçek çiftinin 1976 ylnda Ahmet ve 1982 Osman isimlerinde 2 çocuklar olmutur. Ayrca Melih ve Ahmet isimlerinde iki torunlar vardr.

Gökçekin en sevdii ilgi alanlar fotoraf çekmek ve futbol oynamaktr. çektii fotoraflarla ilerde bir sergi açmay düünmektedir. En sevdii yemek çi köfte, en sevdii renkler ise mavi yeil ve beyazdr.

Gökçek in hayatnda 20 Ekim tarihinin ayr bir önemi vardr. 20 Ekim Tarihi Melih Gökçek ve ei Nevin Hanm n doum günü ve hayatlarn birletirdikleri gündür. Ayrca 1991 ylnda milletvekili seçildii gündür.

Ana Sayfaya Git